Tennis

för alla åldrar

Välkommen att inta banorna vid Krusenberg herrgård tillsammans med Advantage Sweden Tennis Academy. På banan med racketen i handen finner ni Janne Hedman som spelat tennis sen liten och har lång erfarenhet av tennis i och utanför Sverige. Till hans hjälp i sommar har vi erfarna spelaren och tränaren Göran Sundh. Båda två är välmeriterad spelare med många mästerskap bakom sig.

Vi erbjuder kurser för alla i alla åldrar:
• Nybörjarkurser
• Fortsättningskurser
• Privatlektioner
• Företagstennis
• Skräddarsydda paket efter önskemål
• Sparring

Kurserna kommer att pågå så länge som det är väder att spela utomhus. Det finns tennisracket att hyra i receptionen. Till försäljning finns skor som är anpassade för grusbanor samt lite övrig utrustning. För att bevara banornas skick är det förbjudet att spela med löparskor eller andra skor som har en grov sula.

Klicka på BOKA BANA för att skapa dig en profil. Sen kan du boka in dina tider och blir fakturerad via din angivna mailadress.Om du köper sommarkortet spelar du obegränsat under hela säsongen. Är du gäst på Krusenberg så får du hjälp i receptionen med att boka bana. Efter spelad tid se till att sopa banan efter er så att nästkommande spelare finner den i fint skick.

Företagstennis
Samla ihop dina arbetskamrater och kom och kör lite morgon- eller lunchtennis. Kontakta oss för förslag på olika paket.
Janne Hedman 0704-979878
Kicki Fäldt         0701-110604
adv.tennis@outlook.com
www.advantageswedentennis.se 

Spaerbjudande för våra tennisvänner
Välkommen till Krusenberg Spa för att njuta av en avslappnande helkroppsmassage i vårt fina Spa Sjöporten nere vid vattnet. För er som spelar på våra tennisbanor eller är medföljande erbjuder vi en 80 min behandling för 895 kr (ord. pris 1 195 kr).
Förbokas via Bokadirekt. Läs mer om Krusenberg Spa här.