Aktuellt

Gå in och gilla Sabis Hotell & Möten på facebook så får du först av alla erbjudanden och rabatter! Välkommen med din bokning online eller på tel 018-18 03 00.

Krusenberg Herrgårds sommarcafé 
Sommarcaféet kommer inte att ha öppet under sommaren 2017, men ni är varmt välkomna att boka vårt sommarpaket med logi, frukost och middag. Läs mer och boka nedan.

Sommar på vackra Krusenberg Herrgård
Nu endast 1 850 kr för två personer!

(Gäller 5 juli-15 juli samt 2-10 augusti.) 
Kom till oss i sommar och koppla av i rogivande miljö alldeles intill Mälarens strand. Här erbjuds också möjlighet till aktiviteter av olika slag som tennis, boule, clubrum för barnen med bland annat pingis och biljard. Båtar och cyklar finns att låna och du kan spela golf på någon av våra närliggande golfbanor. Boka en behandling på fantastiska Krusenberg Spa med magisk utsikt över vattnet och njut av vår vällagade mat, personliga service och bekväma rum. På kvällen väntar en välkomponerad trerättersmiddag, ni övernattar i våra rymliga hotellrum och på morgonen står vår härliga frukostbuffé vackert uppdukad, i Herrgårdens gamla kök.

Pris: 1 850 kr för två personer i dubbelrum. 
Enkelrum 1 200 kr/person. Inklusive trerättersmiddag, en övernattning samt generös frukostbuffé. Uppgradering till herrgårdsrum 600 kr/rum, Uppgradering till svit 1 000 kr/rum och då ingår ½ flaska champagne, frukt och choklad på rummet vid ankomstVälkommen att boka här.
 

Vardagslyx
(Ankomst måndag-fredag)

En övernattning i dubbelrum. På kvällen väntar en välkomponerad trerättersmiddag, och på morgonen står vår härliga frukostbuffé uppdukad.


Pris: 1 190 kr/person med del i dubbelrum. 
Uppgradering till herrgårdsrum 600 kr/rum, Uppgradering till svit 1 000 kr/rum och då ingår ½ flaska champagne, frukt och choklad på rummet vid ankomst. Enkelrumstillägg 400 kr. Vinpaket från 395 kr/person. Välkommen att boka här.

Herrgårdsweekend
(Ankomst lördag, en natt)
Välkommen till vackra Krusenberg Herrgård! Vid er ankomst serveras scones med ostar och marmelad samt äppelkaka och kaffe i våra vackra salonger. Mellan kl 16-18 har ni tillgång till vår vedeldade bastu nere i Sjöporten vid vattnet. På kvällen serveras en underbar trerätters middag och baren i salongen är öppen under kvällen. Ni övernattar i våra bekväma dubbelrum och på morgonen står vår härliga frukostbuffé uppdukad.

Pris: 1 545 kr/person med del i dubbelrum. Uppgradering till herrgårdsrum 600 kr/rum, Uppgradering till svit 1 000 kr/rum och då ingår ½ flaska champagne, frukt och choklad på rummet vid ankomst. Enkelrumstillägg 400 kr. Vinpaket från 395 kr/person. Välkommen att boka här.

Herrgårdsweekend med historiskt tema
(Ankomst lördag, en natt. Gäller 25/3)
Välkommen till vackra Krusenberg Herrgård! Vid er ankomst serveras scones med ostar och marmelad samt äppelkaka och kaffe i våra vackra salonger. Mellan kl 16-18 har ni tillgång till vår vedeldade bastu nere i Sjöporten vid vattnet. På kvällen serveras en underbar trerätters middag och baren i salongen är öppen under kvällen. Ni övernattar i våra bekväma dubbelrum och på morgonen står vår härliga frukostbuffé uppdukad.

Under lördagseftermiddagen finns möjlighet att (kostnadsfritt) delta i en historisk vandring där vår herrgårdsguide kommer att berätta om herrgårdens historia under en vandring runt ägorna. 

Pris: 1 545 kr/person med del i dubbelrum. Uppgradering till herrgårdsrum 600 kr/rum, Uppgradering till svit 1 000 kr/rum och då ingår ½ flaska champagne, frukt och choklad på rummet vid ankomst. Enkelrumstillägg 400 kr. Vinpaket från 395 kr/person. Ange vid bokning om ni önskar delta i den historiska vandringen. Välkommen att boka här.

Rum & Frukost
Pris: Se aktuellt datum och pris här. Priserna kommer att variera dag till dag.

Förgyll din vistelse med en behandling hos Krusenberg Spa
Varför inte sätta guldkant på ditt besök hos oss med en behandling på Krusenberg Spa, vackert beläget i Sjöporten alldeles vid vattnet? De erbjuder sköna behandlingar både för dig som bor över hos oss eller bara väljer att komma för en behandling. Förbokas via Bokadirekt.