• Fatoljer
  • Konferensrum1
  • Konferensrum2
  • Konferensrum3
  • Konferensrum4

Möten

Förutom Krusenberg Herrgård erbjuder Sabis Hotell & Möten fyra andra unika miljöer för konferens och möten. Med totalt tre sjönära och två citynära lägen kan du som konferensbokare hitta den atmosfär som passar just ditt möte bäst.

De sjönära, FågelbroHus, Krusenberg Herrgård och Smådalarö Gård är dessutom 4-stjärniga hotell. De citynära mötesplatserna Näringslivets Hus och landmärket Wenner-Gren Center har en omedelbar närhet till storstadens puls och utmärkta kommunikationer. Det sistnämnda bjuder dessutom på en spektakulär 360° vy över Stockholm. Gemensamt för alla är en mycket hög servicegrad och ett tydligt fokus på mat- och totalupplevelsen för dig som gäst.

Läs mer om våra konferenslokaler på sabismoten.se

Varmt välkomna!
Michael Lerner, Affärsområdeschef

Utvalt av Svenska Möten
Krusenberg Herrgård är medlemmar i Svenska Möten. Det betyder att vi är utvalda och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem. Vi som är utvalda erbjuder de bästa förutsättningarna för möten och konferens. Svenska Möten består av mer än 100 utvalda mötesplatser i hela Sverige. Läs också mer om Svenska Mötens Conference Manager – Deltagarhantering och registreringssystem.