• Festdukning
  • Frukost
  • Relax
  • Rum i närbild

Weekend

Sätt guldkant
På tillvaron

Allt du kan önska dig finns på Krusenberg Herrgård.

Rogivande miljö, natursköna omgivningar, möjlighet till aktiviteter av olika slag, vällagad mat, ypperlig service, vackra och bekväma rum. Vad mer kan du önska dig av en weekend? Vi lovar att göra allt vi kan för att ge dig en fantastisk upplevelse!

Välkommen med din bokning i vår onlinebokning som du når via kalendern på förstasidan eller på tel 018-18 03 00.

WEEKENDPAKET

Julbordsweekend
(Gäller 27/11-20/12)
Det finns inga genvägar till ett klassiskt julbord. Allt ska vara hemlagat – från chokladtryffeln till sillen och det småvarma. Vi lagar allt från grunden med såväl ekologiska som närproducerade råvaror, du kommer uppleva att maten är tillagad med ett stort mått av kärlek.

Maten är så klart inte allt. Miljön, stämningen och sällskapet är minst lika viktigt. De vackra, historiska matsalarna gör sitt till, liksom de traditionella juldekorationerna. Den genuina miljön hos oss på herrgården ger en underbar inramning. Vid ankomsten serveras kaffe och julinspirerat bakverk. När kvällen nalkas bjuder vi på glögg och pepparkakor innan ni avnjuter vårt traditionella hemlagade julbord. Ni övernattar i något av våra dubbelrum och på morgonen nästa dag avnjuter ni en generös frukostbuffé.

Pris: Julbord med övernattning inklusive glögg, julbord, del i dubbelrum och frukostbuffé från 1 745 kr/person. Välkommen att boka här.

Julinspirerat vardagslyx på Krusenberg Herrgård
(Ankomst måndag-fredag. En övernattning i dubbelrum.)
Det finns inga genvägar till ett klassiskt julbord. Allt ska vara hemlagat – från chokladtryffeln till sillen och det småvarma. Vi lagar allt från grunden med såväl ekologiska som närproducerade råvaror, du kommer uppleva att maten är tillagad med ett stort mått av kärlek.

Maten är så klart inte allt. Miljön, stämningen och sällskapet är minst lika viktigt. De vackra, historiska matsalarna gör sitt till, liksom de traditionella juldekorationerna. Den genuina miljön hos oss på herrgården ger en underbar inramning.

På kvällen bjuder vi på glögg och pepparkakor innan ni avnjuter vårt traditionella hemlagade julbord. Ni övernattar i något av våra dubbelrum och på morgonen nästa dag avnjuter ni en generös frukostbuffé.

Pris: 1 390 kr/person med del i dubbelrum. 
Uppgradering till herrgårdsrum 600 kr/rum, Uppgradering till svit 1 000 kr/rum och då ingår ½ flaska champagne, frukt och choklad på rummet vid ankomst. Enkelrumstillägg 400 kr. Välkommen att boka här.

Vardagslyx på Krusenberg Herrgård

(Ankomst måndag-fredag)
En övernattning i dubbelrum. På kvällen väntar en välkomponerad trerättersmiddag, och på morgonen står vår härliga frukostbuffé uppdukad.


Pris: 1 190 kr/person med del i dubbelrum. 
Uppgradering till herrgårdsrum 600 kr/rum, Uppgradering till svit 1 000 kr/rum och då ingår ½ flaska champagne, frukt och choklad på rummet vid ankomst. Enkelrumstillägg 400 kr. Vinpaket från 395 kr/person. Välkommen att boka här.

Herrgårdsweekend
(Ankomst lördag, en natt)
Välkommen till vackra Krusenberg Herrgård! Vid er ankomst serveras scones med ostar och marmelad samt äppelkaka och kaffe i våra vackra salonger. Mellan kl 16-18 har ni tillgång till vår vedeldade bastu nere i Sjöporten vid vattnet. På kvällen serveras en underbar trerätters middag och baren i salongen är öppen under kvällen. Ni övernattar i våra bekväma dubbelrum och på morgonen står vår härliga frukostbuffé uppdukad.

Pris: 1 545 kr/person med del i dubbelrum. Uppgradering till herrgårdsrum 600 kr/rum, Uppgradering till svit 1 000 kr/rum och då ingår ½ flaska champagne, frukt och choklad på rummet vid ankomst. Enkelrumstillägg 400 kr. Vinpaket från 395 kr/person. Välkommen att boka här.

Förgyll din vistelse med en behandling hos Krusenberg Spa
Varför inte sätta guldkant på ditt besök hos oss med en behandling på Krusenberg Spa, vackert beläget i Sjöporten alldeles vid vattnet? De erbjuder sköna behandlingar både för dig som bor över hos oss eller bara väljer att komma för en behandling. Förbokas via Bokadirekt.