Till sidans huvudinnehåll

Kristi himmelfärdspaket

Upplev ett herrgårdsdygn med vårkänslor

Njut av långhelgen och checka in i ett av våra vackra rum och koppla av i sagolika miljöerna. Under Kristi himmelfärdshelgen har vi ett specialerbjudande på herrgården där ni får en helhetsupplevelse med champagne, trerättersmiddag, övernattning och frukostbuffé.


Upplev våren på Krusenberg Herrgård, låt långa promenader i vacker natur kombineras med roliga aktiviteter i trädgården. Njut lite extra under er vistelse och boka in en lyxig spabehandling eller koppla av i vår vedeldade bastu precis intill Mälarens Strand.


Kvällen börjar sen med ett glas champagne i någon av våra vackra salonger för att sedan uppleva en trerättersmiddag i vår restaurang där ni väljer vad ni önskar från vårà la carte meny.


Välkommen att checka in från kl 15.00. Utcheckning sker senast kl 11.00.


Detta erbjudande är bokningsbart 17-20 maj.


 

I paketet ingår:

  • Övernattning
  • Ett glas champagne
  • Trerättersmiddag
  • Frukostbuffé
  • Lån av morgonrock & tofflor
  • Tillgång till gym

Addera något extra:

  • Bastu intill Mälaren
  • Spabehandling signerad Kerstin Florian

Villkor:

Kostnadsfri av- och ombokning erbjuds fram till 5 dagar före ankomst.
Vid av- och ombokning senare än 5 dagar, debiteras 100% av vistelsens totala belopp

Lägg till avbokningsskydd:

Avbokningsskyddet gäller fram till 24h före ankomst. Pengarna återbetalas och endast själva kostnaden för avbokningsskyddet (295 kr/rum) behålls. Observera att avbokningsskyddet måste köpas till vid bokningstillfället för att det ska vara giltigt.

Aktiviteter

Sätt guldkant på tillvaron 

Krusenberg Herrgård är en levande plats med en rad aktiviteter för dig att njuta av. Strosa runt i vår vackra trädgård, utmana familjen i kubb eller boule, låna sällskapspel, testa biljard, boka padelbana, unna dig en spabehandling eller en stunds avkoppling i vår bastu. Möjligheterna är oändliga hos oss! 

Spabehandlingar

Unna dig en spabehandling signerad Kerstin Florian

Bastu

Ta en paus i vårvedeldade bastu

Utflyktsmål

Upptäck våra grannar 

Det finns flera spännande utflyktsmål i närheten av Krusenberg Herrgård. Besök Botaniska trädgården, spela golf eller delta på en rundvandring i Sigtuna, en av Sveriges äldsta städer.