Till sidans huvudinnehåll

Longstay

Bo flera nätter i historisk miljö

Checka in på Krusenberg Herrgård i sommar och koppla av ordentligt, detta erbjudande är tillgängligt för dig som bokar minst 2 nätter och ger dig 20% rabatt på rum & frukost. Sov gott bland blommiga tapeter, ät smaksensationer i vackra matsalar och njut av de grönskande miljöerna intill Mälaren. Här finns mängder av aktiviteter för hela familjen. En riktig sommardröm!

Sommar på Herrgården är en av årets vackraste årstider och vår grönskande trädgård blomstrar som aldrig förr. Checka in hos oss i flera dagar och njut av hela vårt utbud av goda måltider, avkopplande behandlingar på spa, en simtur i Mälaren, makalös frukostbuffé och svala nätter bland krispiga lakan.

En aktiv sommar finns även hos oss, spela padel på våra två utomhusbanor, utmana någon i familjen i biljard, spela kricket eller boule i vår trädgård eller ge er ut på Mälaren i vår roddbåt eller kanot. Vi har ett stort utbud av aktiviteter för både stora och små, här ska alla få njuta av avkopplande sommardagar!


Detta erbjudande är tillgängligt juli & augusti!

I erbjudandet ingår:

 • Övernattning
 • Tillgång till gym
 • Frukostbuffé

Addera något extra:

 • Bastu intill Mälaren
 • Spabehandling signerat Kerstin Florian
 • Aktiviteter såsom padel

Villkor:

Kostnadsfri av- och ombokning erbjuds fram till 5 dagar före ankomst.
Vid av- och ombokning senare än 5 dagar, debiteras 100% av vistelsens totala belopp

Lägg till avbokningsskydd:

Avbokningsskyddet gäller fram till 24h före ankomst. Pengarna återbetalas och endast själva kostnaden för avbokningsskyddet (295 kr/rum) behålls. Observera att avbokningsskyddet måste köpas till vid bokningstillfället för att det ska vara giltigt.

Herrgårdens restaurang

Omsorgsfullt lagad mat i vackra matsalar

I vår historiska Herrgårdsbyggnad ryms den vackra restaurangen som serverar omsorgsfullt tillagad mat efter säsong. 

Aktiviteter

Sätt guldkant på tillvaron 

Krusenberg Herrgård är en levande plats med en rad aktiviteter för dig att njuta av. Strosa runt i vår vackra trädgård, utmana familjen i kubb eller boule, låna sällskapspel, testa biljard, boka padelbana, unna dig en spabehandling eller en stunds avkoppling i vår bastu. Möjligheterna är oändliga hos oss! 

Spabehandlingar

Unna dig en spabehandling signerad Kerstin Florian

Krusenberg Herrgård på Instagram

Följ oss!
 • Bästa årstiden är äntligen här! ⁠
Ses vi i sommar?⁠
⁠
Foto: @fashionbook Instagram bild
  34 instagram likes

  Bästa årstiden är äntligen här! ⁠ Ses vi i sommar?⁠ ⁠ Foto: ...

 • Efter en heldag ute i solen kan det vara skönt att ta en svalkande drink uppe i baren och utmana vännerna i en omgång biljard 🥂 Instagram bild
  40 instagram likes

  Efter en heldag ute i solen kan det vara skönt att ta en ...

 • Den 1a Juli förvandlas den vackra uteplatsen framför herrgården till ett sommarcafé fyllt av godsaker! Vi serverar alltifrån färdiga smörgåsar, sallader, lättare kalla rätter, samt ett generöst utbud av sötsaker.⁠
⁠
Varmt välkomna, hela Juli månad mellan 11-16! ❤ Instagram bild
  147 instagram likes

  Den 1a Juli förvandlas den vackra uteplatsen framför herrgården ...

 • Våra spabehandlingar är signerade Kerstin Florian. I varje behandling ingår en andningsritual och en energibalansering som gör att du snabbare hittar ditt lugn och kan njuta av din behandling. Passa på att unna dig en stunds avkoppling nästa gång du besöker oss 💚 Instagram bild
  40 instagram likes

  Våra spabehandlingar är signerade Kerstin Florian. I varje ...