Till sidans huvudinnehåll

Midsommar

Ett klassiskt midsommarfirandeVälkomna till oss på vackra Krusenberg Herrgård för årets midsommarfirande. Det blir traditionellt med dans runt stången, musik och somrig a la carte middag på kvällen. Kombinera detta med en stund i vårt spa eller långa promenader i de natursköna miljöerna, missa inte att boka bord på vår midsommarbuffé som avslutas med sommarklassikern jordgubbstårta.

Ta med dina nära och kära och fira midsommar hos oss på Krusenberg Herrgård. Här njuter ni av allt som hör till det klassiska midsommarfirandet kombinerat med en god natts sömn bland fluffiga hotelltäcken och att få vakna upp till vår himmelska frukostbuffé.

På dagen kan ni florera i de vackra omgivningarna, dans runt stången startar ca kl 15.30. Innan dess finns möjlighet att boka in er på vår midsommarbuffé som avslutas med jordgubbstårta. På kvällen njuter ni av 3-rättersmiddag från vår A la carte meny. Du och ditt sällskap får helt enkelt en hel sommardag att bara njuta av varandra, god mat, musik, dans och härliga stunder. Som alltid finns här många somriga aktiviteter att testa bland annat vår egen tipspromenad, ett svalkande dopp i Mälaren eller varför inte låna vår roddbåt eller kanot.

Förläng vistelsen och stanna en extra natt, fr 1790 kr Från 3 690 kr för två personer

I paketet ingår:

  • Övernattning
  • Traditionelld midsommarfirande med dans & musik
  • 3-rätters middag från a’ la carte meny
  • Tillgång till gym
  • Frukostbuffé

Addera något extra:

  • Midsommarlunch
  • Spabehandling signerad Kerstin Florian
  • Vedeldad bastu intill Mälaren

Villkor:

Kostnadsfri av- och ombokning erbjuds fram till 5 dagar före ankomst.
Vid av- och ombokning senare än 5 dagar, debiteras 100% av vistelsens totala belopp

Lägg till avbokningsskydd:

Avbokningsskyddet gäller fram till 24h före ankomst. Pengarna återbetalas och endast själva kostnaden för avbokningsskyddet (295 kr/rum) behålls. Observera att avbokningsskyddet måste köpas till vid bokningstillfället för att det ska vara giltigt.

Midsommarfirandet

Dans & sång runt midsommarstången

Årets midsommarfirande börjar cirka 15.30 och då bjuds det på sång och dans i vår vackra trädgård. Varmt välkomna!

Spabehandlingar

Unna dig en spabehandling signerad Kerstin Florian

Aktiviteter

Sätt guldkant på tillvaron 

Krusenberg Herrgård är en levande plats med en rad aktiviteter för dig att njuta av. Strosa runt i vår vackra trädgård, utmana familjen i kubb eller boule, låna sällskapspel, testa biljard, boka padelbana, unna dig en spabehandling eller en stunds avkoppling i vår bastu. Möjligheterna är oändliga hos oss!