Till sidans huvudinnehåll

Yoga weekend

Ett dygn i yogans tecken

Välkommen på Krusenberg Herrgårds yoga weekend! Tillsammans med WE Träning & Hälsa bjuder vi in till ett dygn i yogans tecken, fyllt av upplevelser för alla sinnen. Här får du får upptäcka flera olika yogaformer, njuta av god mat och dryck, koppla av i vår vedeldade bastu och uppleva ett fantastisk dygn på herrgården. 


Vistelsen startar med en mini workshop där vi går igenom några av de vanligaste grundpositionerna i yoga, därefter får ni njuta av en god lunch. Under eftermiddagen finns det möjlighet att boka in en lyxig spabehandling, upptäcka de vackra salongerna på herrgården eller bara njuta av de natursköna omgivningarna. 


Därefter väntas en klass i Yin Yoga, koppla sedan av i den vedeldade bastun precis intill Mälaren. Till kvällen serveras en trerättersmiddag i herrgårdens restaurang. Sov gott i krispiga lakan bland blommiga tapeter och vakna upp till en ny härlig dag på herrgården. Under söndagen väntas vår goda frukostbuffé och två yogaklasser innan utcheckning. 


Yoga weekend tar plats 6-7 april. 

I paketet ingår:

  • Övernattning
  • 1 mini workshop & 3 yoga klasser
  • Lunch
  • Fika
  • Vedeldad bastu
  • Trerättersmiddag
  • Frukostbuffé

Addera något extra:

  • Spabehandling signerad Kerstin Florian
  • Uppgradering av rum

Villkor:

Kostnadsfri av- och ombokning erbjuds fram till 5 dagar före ankomst.
Vid av- och ombokning senare än 5 dagar, debiteras 100% av vistelsens totala belopp

Lägg till avbokningsskydd:

Avbokningsskyddet gäller fram till 24h före ankomst. Pengarna återbetalas och endast själva kostnaden för avbokningsskyddet (295 kr/rum) behålls. Observera att avbokningsskyddet måste köpas till vid bokningstillfället för att det ska vara giltigt.

Yoga weekend - schema 

Lördag

10.00 Samling
10.30-12.30 Mini workshop
13.00 Lunch
Efter lunch finns det möjlighet att njuta av en spabehandling, detta måste förbokas.
15.00 Incheckning
15.30-16.45 Yin Yoga
16.45 Fika
17.00-19.00 Vedeldad bastu
19.30 Trerättersmiddag

Söndag

Kl 7.30-8.45 Slow flow Yoga
9.00 Frukost
10.45-11.30 Yoga Nidra och avslut

 

 

Yoga

Yin Yoga, Slow flow Yoga & Yoga Nidra 

Under yogahelgen får du upptäcka 3 olika yogaformer. 

Yin Yoga -  i denna yogaform håller vi positionerna 3-5 minuter med fokus på närvaro och andetaget. Vi jobbar med fascia (bindväv), leder och ligament.

Slow flow Yoga - vi väcker kroppen på ett mjukt och skonsamt sätt i ett härligt flöde.

Yoga Nidra - även kallad Yogisk sömn. En djupavslappnande guidad meditation. När vi praktiserar denna teknik låter vi den fysiska kroppen somna samtidigt som vårt sinne behåller fullt fokus

Yogaweekend

Helgens yogainstruktörer 

WE Träning & Hälsa är en lokal aktör i Sigtuna Kommun som erbjuder ett brett utbud av träning och tycker att återhämtning, avkoppling och gemenskap ska vara lika naturligt som träning. Yogainstruktörer från WE som medverkar under yogahelgen är:

Helene Levin
Helene är ansvarig för WE Yoga med 18 års erfarenhet och över 500 utbildningstimmar i bl.a. Indien. De olika yogaformer som Helene är utbildad inom är Hathayoga, Yinyoga, Yogaterapi, Restorative Yoga samt Yoga Nidra. Helene brinner för att göra Yogan tillgänglig för alla på ett enkelt och pedagogiskt sätt.

Madeleine Wahlquist Berglund
Madeleine har undervisat yoga sedan 2008 och är genom detta, i kombination med 250 timmar yogalärarutbildning, en erfaren yogainstruktör. Madeleine har även en bred grundläggande utbildning inom träning och hälsa via The Academy samt är utbildad hälsoinspiratör och Yoga-PT. Hatha och Vinyasa yoga är oftast grunden i Madeleines klasser.

Spabehandlingar

Unna dig en spabehandling signerad Kerstin Florian