Till sidans huvudinnehåll

Sommarpaket

Checka in ett dygn eller flera dagarChecka in på Krusenberg Herrgård i sommar och koppla av ordentligt. Sov gott bland blommiga tapeter, ät smaksensationer i vackra matsalar och njut av de grönskande miljöerna intill Mälaren. Här finns mängder av aktiviteter för hela familjen. En riktig sommardröm!

Sommar på Herrgården är en av årets vackraste årstider och vår grönskande trädgård blomstrar som aldrig förr. Checka in hos oss ett dygn eller i flera dagar och njut av hela vårt utbud av goda måltider, avkopplande behandlingar på spa, en simtur i Mälaren, makalös frukostbuffé och svala nätter bland krispiga lakan.

En aktiv sommar finns även hos oss, spela padel på våra två utomhusbanor, utmana någon i familjen i biljard, spela kricket eller boule i vår trädgård eller ge er ut på Mälaren i vår roddbåt eller kanot. Vi har ett stort utbud av aktiviteter för både stora och små, här ska alla få njuta av avkopplande sommardagar!I paketet ingår:

  • Övernattning
  • Lån av morgonrock & tofflor
  • 3-rätters middag från a’ la carte meny
  • Tillgång till gym
  • Frukostbuffé

Addera något extra:

  • Spabehandling signerad Kerstin Florian
  • Uppgradering av rum
  • Bastu intill Mälaren

Villkor:

Kostnadsfri av- och ombokning erbjuds fram till 5 dagar före ankomst.
Vid av- och ombokning senare än 5 dagar, debiteras 100% av vistelsens totala belopp

Lägg till avbokningsskydd:

Avbokningsskyddet gäller fram till 24h före ankomst. Pengarna återbetalas och endast själva kostnaden för avbokningsskyddet (295 kr/rum) behålls. Observera att avbokningsskyddet måste köpas till vid bokningstillfället för att det ska vara giltigt.

Aktiviteter

Sätt guldkant på tillvaron 

Krusenberg Herrgård är en levande plats med en rad aktiviteter för dig att njuta av. Strosa runt i vår vackra trädgård, utmana familjen i kubb eller boule, låna sällskapspel, testa biljard, boka padelbana, unna dig en spabehandling eller en stunds avkoppling i vår bastu. Möjligheterna är oändliga hos oss! 

Spabehandlingar

Unna dig en spabehandling signerad Kerstin Florian