Till sidans huvudinnehåll

Sommarpaket

Checka in ett dygn eller flera dagarChecka in på Krusenberg Herrgård i sommar och koppla av ordentligt. Sov gott bland blommiga tapeter, njut av en härlig grillbuffé och upplev de grönskade miljöerna intill Mälaren. Här finns mängder av aktiviteter för hela familjen. En riktig sommardröm!

Sommar på herrgården är en av årets vackraste årstider och vår grönskande trädgård blomstrar som aldrig förr. Checka in hos oss ett dygn eller i flera dagar och njut av hela vårt utbud av goda måltider, avkopplande behandlingar på spa, en simtur i Mälaren, makalös frukostbuffé och svala nätter bland krispiga lakan.

En aktiv sommar finns även hos oss, spela padel på våra två utomhusbanor, spela kricket eller boule i vår trädgård eller ge er ut på Mälaren i vår roddbåt eller kanot. Vi har ett stort utbud av aktiviteter för både stora och små, här ska alla få njuta av avkopplande sommardagar!


Grillbuffén serveras mellan 17.30-20.00 i sjöcaféet och frukost serveras i herrgårdens matsalar 07.30-10.00. 

Välkommen att checka in från kl 15.00. Utcheckning sker senast kl 11.00.


Sommarpaketet är tillgängligt den 3 juli - 10 augusti. Under denna period är herrgårdsbyggnaden endast öppen under frukostservering.I paketet ingår:

  • Övernattning
  • Grillbuffé
  • Frukostbuffé
  • Lån av morgonrock & tofflor
  • Tillgång till gym

Addera något extra:

  • Spabehandling signerad Kerstin Florian
  • Uppgradering av rum
  • Bastu intill Mälaren

Villkor:

Kostnadsfri av- och ombokning erbjuds fram till 5 dagar före ankomst.
Vid av- och ombokning senare än 5 dagar, debiteras 100% av vistelsens totala belopp

Lägg till avbokningsskydd:

Avbokningsskyddet gäller fram till 24h före ankomst. Pengarna återbetalas och endast själva kostnaden för avbokningsskyddet (295 kr/rum) behålls. Observera att avbokningsskyddet måste köpas till vid bokningstillfället för att det ska vara giltigt.

Mat & dryck

Sommarens grillbuffé 

I vårt sommarpaket ingår Krusenbergs grillbuffé. Här finns det något för alla, en härlig mix av protein och massor av goda tillbehör. Grillbuffén serveras i vårt magiska sjöcafé, precis intill Mälaren. 

Aktiviteter

Sätt guldkant på tillvaron 

Krusenberg Herrgård är en levande plats med en rad aktiviteter för dig att njuta av. Strosa runt i vår vackra trädgård, utmana familjen i kubb eller boule, låna sällskapspel, testa biljard, boka padelbana, unna dig en spabehandling eller en stunds avkoppling i vår bastu. Möjligheterna är oändliga hos oss! 

Spabehandlingar

Unna dig en spabehandling signerad Kerstin Florian