Herrgårdsfredag

Boka en herrgårdsfredag med närhet till både Uppsala och Stockholm. Här bor du i historisk miljö och njuter av god mat från vår populära restaurang. På herrgården finns även spa och möjlighet att bada bastu precis vid Mälarens strand.

Ett litet tips från oss på Herrgården!
Inled er vistelse med vår populära Afternoon Tea som avnjuts i en av våra vackra salonger och med klassiskt blommigt porslin. Serveras fredagar från kl 13.30 – Läs mer här!

I HERRGÅRDSFREDAG INGÅR

  • Övernattning med del i dubbelrum
  • Checka in kl 15:00 / Utcheckning 11.00
  • Morgonrockar på rummet
  • Tillgång till gym
  • Ett glas Champagne i salongen innan middagen
  • Trerätters à la carte-middag – se aktuell meny här
  • Frukostbuffé

PRIS

Från 1595 kr / person (del i dubbelrum)

BOKA ONLINE

Vi har även en Salongsmeny där du kan köpa smårätter, fika och något gott att dricka. Salongsmenyn serveras i Herrgårdens salonger från kl. 12:00, se aktuell meny här

Lyxa gärna till det lite extra med att välja våra deluxerum – personligt inredda och nyrenoverade hotellrum i olika färgteman. Du kan också boka vår vedeldade sjöbastu för 100 kr per person och timme.

TILLVAL FÖR EXTRA LYX

Lägg till sent utcheck för en härlig sovmorgon, bubblor på rummet eller unna er en härlig spabehandling för två. Alla tillval hittar du i steg 2 i bokningen. Läs mer om våra spabehandlingar här


VILLKOR

Kostnadsfri av- och ombokning erbjuds fram till 5 dagar före ankomst.
Vid av- och ombokning senare än 5 dagar, debiteras 100% av vistelsens totala belopp

Lägg till avbokningsskydd
Avbokningsskyddet gäller fram till 24h före ankomst. Pengarna återbetalas och endast själva kostnaden för avbokningsskyddet (295 kr/rum) behålls. Observera att avbokningsskyddet måste köpas till vid bokningstillfället för att det ska vara giltigt!