Jul på Herrgården

Kom i julstämning på vår historiska herrgård. Vackra traditionella dekorationer, 5-rätters julmiddag, mingel i de sagolika miljöerna, en god natts sömn och frukostbuffé. Bokas onsdag-lördag 26/11-18/12 samt måndag-onsdag 20/12-22/12.

Njut av en lyxig 5-rätters julmiddag på Krusenberg Herrgård i sin vackraste vinterskrud. Måltiden är utvald med omsorg och fylld med favoriter med juliga smaker. När kvällen nalkas bjuder vi på Herrgårdens hemmagjorda äppelglögg innan ni avnjuter middagen som serveras i en av våra sagolika matsalar och julstämningen är ständigt närvarande.

Vi lagar allt från grunden med såväl ekologiska som närproducerade råvaror. Maten är så klart inte allt. Miljön, stämningen och sällskapet är minst lika viktigt. De vackra, historiska matsalarna på Krusenberg Herrgård dekoreras med traditionella juldekorationer och den genuina miljön ger en underbar inramning.

Efter den underbara måltiden får ni sova gott bland krispiga lakan och vakna upp till vår omtyckta frukostbuffé. Vill ni addera det där lilla extra, boka in er till vår vedeldade bastu intill Mälaren och koppla av i relaxen. Kanske unnar ni er till och med en lyxig spabehandling signerad Kerstin Florian?

Välkommen till jul på Herrgården!

I julpaketet ingår

  • 5-rätters julmiddag och Herrgårdens egna äppelglögg >>meny
  • Övernattning
  • Frukostbuffé
  • Tillgång till gym

Pris

Från 1 690 kr/person.

BOKA ONLINE

Meny

Herrgårdens start på julen: Potatis med julens krämiga sill, hackad rödlök, gräslök & örter och Öjebyröra på kräftstjärt & räkor, rågbröd, parmesanchips, syrad lök & dill
Förrätt: Carpaccio på lax, pepparotsdressing, äpple, picklad rotselleri, granatäpple & forellrom
Varmrätt: Bakad anka, sötpotatispuré, rödvinssås, bränd picklad lök, körvel & krispig grönkål
Ostservering: 3 ostar med tillbehör
Fyra små söta: Lingonmousse med saltkola & maräng / Kökschef Evas variant av Ris à la Malta med körsbärsspegel, pepparkaksbotten, rostad mandel & vispgrädde / Apelsintryffel / Knäck

*vegetarisk meny finns

ADDERA LITE EXTRA LYX PÅ DIN VISTELSE

KERSTIN FLORIAN SPABEHANDLINGAR
Bokas >>här eller via via >>MAIL.

ENTRÉ TILL VEDELDAD BASTU
Bokas via >>MAIL.


Villkor

Kostnadsfri av- och ombokning erbjuds fram till 5 dagar före ankomst.
Vid av- och ombokning senare än 5 dagar, debiteras 100% av vistelsens totala belopp

Lägg till avbokningsskydd:

Avbokningsskyddet gäller fram till 24h före ankomst. Pengarna återbetalas och endast själva kostnaden för avbokningsskyddet (295 kr/rum) behålls. Observera att avbokningsskyddet måste köpas till vid bokningstillfället för att det ska vara giltigt!