Julkonferens

Njut av en lyxig 5-rätters julmiddag på Krusenberg Herrgård i sin vackraste vinterskrud tillsammans med dina kollegor. Måltiden som såklart står i centrum för er vistelse är utvald med omsorg och fylld med favoriter med juliga smaker.

Starta dagen med en inspirerande konferens i någon av våra fina lokaler och njut av kaffe-lunch-kaffe innan ni gör er redo för den storslagna julmiddagen på kvällen. (Lokalhyra ingår ej, utan måste adderas)

När kvällen sedan nalkas bjuder vi på Herrgårdens hemmagjorda äppelglögg innan ni avnjuter den juliga 5-rätters middagen som serveras i en av våra sagolika matsalar och julstämningen är ständigt närvarande. Vi lagar allt från grunden med såväl ekologiska som närproducerade råvaror. Maten är så klart inte allt. Miljön, stämningen och sällskapet är minst lika viktigt. De vackra, historiska matsalarna på Krusenberg Herrgård dekoreras med traditionella juldekorationer och den genuina miljön ger en underbar inramning. Efter den underbara måltiden får ni sova gott bland krispiga lakan och vakna upp till vår omtyckta frukostbuffé.

Välkommen till jul på Herrgården!

i julkonferens ingår

  • Kaffe-lunch-kaffe
  • 5-rättersjulmiddag inkl. hemmagjord äppelglögg
  • Övernattning
  • Frukostbuffé

Lokalhyra ingår ej, men bokas i samband med julkonferensen.

Meny

Herrgårdens start på julen
Potatis med julens krämiga sill, hackad rödlök, gräslök & örter och Öjebyröra på kräftstjärt & räkor, rågbröd, parmesanchips, syrad lök & dill
Förrätt
Carpaccio på lax, pepparotsdressing, äpple, picklad rotselleri, granatäpple & forellrom
Varmrätt
Bakad anka, sötpotatispuré, rödvinssås, bränd picklad lök, körvel & krispig grönkål
Ostservering
3 ostar med tillbehör
Fyra små söta
Lingonmousse med saltkola & maräng / Kökschef Evas variant av Ris à la Malta med körsbärsspegel, pepparkaksbotten, rostad mandel & vispgrädde / Apelsintryffel / Knäck

*vegetarisk meny finns

Pris

2 790 kr per person

BOKA

Boka er julkonferens med middag och övernattning via mail eller 08–522 061 00.

MISSA INTE VÅRT JULPAKET FÖR PRIVATGÄSTER, Läs mer och boka.