Till sidans huvudinnehåll

Event & kick off

Event med det lilla extra

Herrgården byggdes att tjäna som ett representativt hem men också en plats för fest och nöje. Vi tar detta arv på största allvar och har därför blivit en destination för just event, festligheter och kickoff. De vackra lokalerna, de stora grönskande utemiljöerna tillsammans med aktiviteter och matupplevelser resulterar i arrangemang som dina gäster sent kommer att glömma. Vi hjälper dig att skapa en upplevelse värd att minnas! 

Överraska kollegorna

Sommarfest i herrgårdsmiljö

Börjar det bli dags att planera årets sommarfest? På Krusenberg Herrgård kan ni njuta av god mat och dryck i en fantastisk och storslagen miljö.

Möjligheterna är oändliga:

- Njut av bubbel & canapéer i herrgårdens trädgård
- Fira med Trerättersmiddag i anrika Stensalen
- Mingla i våra vackra salonger
- Aktivera er med boule eller kubb i vår grönskade trädgård

Vi skräddarsyr er sommarfest utefter era behov, önskar ni dans kan vi självklart ordna det. Bjud kollegorna på en sommarfest de sent kommer att glömma! 

Storslaget & det lilla extra

Grillkväll intillMälarens vatten

Ta med teamet till Krusenberg Herrgård och upplev en magisk grillkväll vid vårt brygghus precis intill Mälaren. Vi dukar upp en härlig buffé med sommarens smaker och vår kock grillar alla sina specialiteter. Njut av god mat och dryck och slå er ner vid vår stora inglasade altan.

I vår utebar serverar vi somriga drinkar och festen kan fortsätta med dans under bar himmel. Bryggorna gör det enkelt för er som önskar ta ett kvällsdopp.

Kickoff på Krusenberg Herrgård

Kreativitet, gastronomisk njutning & energi

Ta med kollegorna på en upplevelse utöver det vanliga, lämna vardagen på kontoret och checka in hos oss. Konferera i våra historiska lokaler och fyll dagen med aktivitet och rörelse, i kickoff erbjudandet ingår en fri aktivitet för hela gruppen: välj mellan pulshöjande padel, historisk vandring på herrgården, avkopplande bastu intill Mälaren eller vinprovning i vår vinkällare.

I vår stora trädgård finns möjlighet till lekar som boule, brännboll och kubb och samt flexibla ytor för mingel och andra festligheter. Vi har stora rymliga salonger för mingel och grupparbeten, helt enkelt en perfekt plats både för konferens och innovativa aktiviteter. Vi anpassar ert upplägg efter säsong och skräddarsyr er kickoff så den blir oförglömlig för hela sällskapet.

Gastronomisk njutning ingår i paketet och efter en dag fylld av kreativitet slår ni er ned i en av våra vackra matsalar och äter vår vällagade 3-rättersmiddag. Efter en god natts sömn vaknar ni upp till vår generösa frukostbuffé med noga utvalda råvaror.

Krusenberg Herrgårdskick off erbjudande

I vårt kick off erbjudande ingår:

Förmiddagsfika, lunch / eftermiddagsfika dag 1
3-rättersmiddag i herrgårdens salonger
Boende i enkelrum 
Frukostbuffé
Fri aktivitet, välj mellan:
1. Historisk guidning
2. Vinmingel med sommelier
3. Padel
4. Vedeldad bastu intill Mälaren

Event på Krusenberg Herrgård

Herrgården byggdes att tjäna som ett representativt hem men också en plats för fest och nöje. I dess långa historia ryms otal stora festligheter  – såväl privata tillställningar som representationer. Vi tar arvet på största allvar och idag erbjuder Krusenberg Herrgård en lika unik som fantastisk möjlighet för fest och events. Många väljer att gifta sig här, fira sina familjejubileum eller bokar hela herrgården för företagsevent, sommar- och julfester. Den natursköna miljön invid Mälaren i kombination med alla möjligheter till aktiviteter, den härliga restaurangen, den lyxiga men samtidigt avkopplande atmosfären gör denna romantiska pärla till en unik mötesplats.

Krusenberg Herrgård bjuder också på en mycket intressant historia. En historia som vår guide kan berätta och visa dig runt i parken, äppelträdgården och de anrika byggnaderna. Du kan också välja att spela boule, biljard, tennis och mycket mer.

Låt oss tillsammans skapa ett helt unikt arrangemang!

Kontakt & boka

Kontakta vår kreativa bokningsavdelning via konferens@sabis.se så hjälper vi dig att skräddarsy er upplevelse!