Kick off

Samla dina medarbetare och starta året med kickoff på vår anrika Herrgård.

I vårt kickoff erbjudande ingår en fri aktivitet, välj mellan pulshöjande padel, historisk vandring på herrgården, avkopplande bastu intill Mälaren eller vinprovning i vår vinkällare. Här står energi, kreativitet och glädje i fokus!

I kick off-erbjudandet ingår:

 • Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika dag 1
 • 3-rättersmiddag i herrgårdens salonger
 • Boende i enkelrum för alla deltagare
 • Frukostbuffé
 • Fri aktivitet, välj mellan:
  1. Historisk guidning
  2. Vinmingel med sommelier
  3. Padel
  4. Vedeldad bastu intill Mälaren

Kreativitet, gastronomisk njutning & energi

Ta med kollegorna på en upplevelse utöver det vanliga, lämna vardagen på kontoret och checka in hos oss. Konferera i våra historiska lokaler och fyll dagen med aktivitet och rörelse, i kickoff erbjudandet ingår en fri aktivitet för hela gruppen: välj mellan pulshöjande padel, historisk vandring på herrgården, avkopplande bastu intill Mälaren eller vinprovning i vår vinkällare.

I vår stora trädgård finns möjlighet till lekar som boule, brännboll och kubb och samt flexibla ytor för mingel och andra festligheter. Vi har stora rymliga salonger för mingel och grupparbeten, helt enkelt en perfekt plats både för konferens och innovativa aktiviteter. Vi anpassar ert upplägg efter säsong och skräddarsyr er kickoff så den blir oförglömlig för hela sällskapet.

Gastronomisk njutning ingår i paketet och efter en dag fylld av kreativitet slår ni er ned i en av våra vackra matsalar och äter vår vällagade 3-rättersmiddag. Efter en god natts sömn vaknar ni upp till vår generösa frukostbuffé med noga utvalda råvaror.

PRIS

Från 2990 kr/person

Boka kick off

Kontakta oss med din förfrågan på:
Telefon: 08-522 061 00
Eller mail
Du kan också chatta med oss på sabismoten.se

 


VILLKOR

Gäller bokningar till och med 30 mars 2022  för minst 10 personer. Priserna är från-priser och gäller i mån av plats.