Romantisk herrgårdsweekend

En plats där du får vara i nuet och får tid att umgås – på anrika Krusenberg Herrgård sitter romantiken i väggarna. Ta med någon du tycker om på en mysig utflykt strax utanför Uppsala och Stockholm.

Njut av god mat, rogivande miljö och av att ha tid för varandra. Lyxa gärna till det lite extra med att välja våra deluxerum – personligt inredda och nyrenoverade hotellrum i olika färgteman.

Dessa tider kräver extra lyx på rummet. Därför har vi tagit fram en “Room Bar” med goda snacks och dryck för att ni ska kunna fortsätta kvällen på hotellrummet när baren stänger kl 22.00. Allt för en extra härlig upplevelse på vår herrgård.

I detta erbjudande ingår:

  • Logi
  • VIP-paket med en halvflaska mousserande vin, frukt och choklad på rummet
  • Morgonrockar på rummet
  • Trerätters à la carte-middag, vi anpassar middagstiden enligt rådande restriktioner där restaurangen stänger kl 20.30 – se aktuell meny här.
  • Frukostbuffé
  • Incheckning kl 11.00 & utcheckning kl 13.00

Pris

Från 1845 kr / person (del i dubbelrum)

Mer romantik med våra tillval

Lägg till sent utcheck för en härlig sovmorgon, bubblor på rummet eller unna er en härlig spabehandling för två. Alla tillval hittar du i steg 2 i bokningen. Läs mer om våra spabehandlingar här.

Boka

BOKA ERBJUDANDET ONLINE>>

Du kan också kontakta oss för att boka.


Villkor

Gäller med ankomst på lördagar. Fri avbokning fram tills 48 h innan ankomst. Bokningen betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Vid avbokning, kontakta hotellet.

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer