Sabis Vänner

På Krusenberg Herrgård får du njuta av lugnet, andas lantluft och koppla bort omvärlden en stund. En fantastisk miljö bara två mil utanför Uppsala centrum. Vi följer myndigheternas restriktioner kring Covid-19 och välkomnar er till en trygg vistelse på vår vackra Herrgård!

Vi i Krusenberg Herrgård-familjen vill fortsätta att ge dig fantastiska reseupplevelser. Kanske kommer du till oss för en weekend där du bara får vara, för att kunna träna i den vackra naturen eller för att äta en god födelsedagsmiddag. På vårt hotell kan du fira både stort och smått i livet, eller bara sätta guldkant på vardagen.

På Krusenberg Herrgård finns det gott om plats i vackra salonger och baren för att sitta ner med något gott att äta eller dricka. På hotellet finns också ett gym och sjöbastu. I området kring hotellet ligger hästhagar, äppellundar och löpspår.

Hos oss ska ni alltid känna er trygga, här kan ni läsa om våra rutiner kring Covid-19!

Dessa tider kräver extra lyx på rummet. Därför har vi tagit fram en “Room Bar” med goda snacks och dryck för att ni ska kunna fortsätta kvällen på hotellrummet när baren stänger kl 22.30. Allt för en extra härlig upplevelse på vår herrgård.

I Sabis vänner-hotellpaket ingår:

  • Övernattning för 2 personer i dubbelrum
  • Frukost

Pris

995 kronor för 2 personer

Sabis Vänner-priset kan endast bokas online och gäller nybokningar tom. 30 juni för ett begränsat antal rum per dag, i mån av plats.

Smaksensationer

Missa inte att reservera ett bord i vår restaurang innan ankomst, klicka här för att göra din bokning eller kika på menyn! Vi anpassar vår verksamhet enligt rådande restriktioner där restaurangen stänger kl 22.30

SPABEHANDLINGAR

Glöm inte att boka någon av våra lyxiga Kerstin Florian spabehandlingar, boka här!

TRYGG OCH FLEXIBEL BOKNING

Vår absolut högsta prioritet är din och vår personals hälsa! Vi vill att du ska må riktigt bra hos oss, du kan vara trygg med att vi alltid följer direktiv från myndigheterna noggrant och att vi dessutom har utökat våra redan noggranna hygien- och städrutiner. Läs mer om hur vi arbetar här.

Som alltid är du välkommen att boka om eller boka av din vistelse utan kostnad fram till 18.00 kvällen innan ankomst. Stanna hemma om du känner dig sjuk, och varmt välkommen till oss när du mår bra igen.

BOKA ONLINE

BOKA PAKETET ONLINE>>


Villkor

Bokningen betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Fri avbokning fram tills kl 18:00 kvällen innan ankomst. För avbokning kontakta hotellet

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer