Sabis Vänner

På Krusenberg Herrgård får du njuta av lugnet, andas lantluft och koppla bort omvärlden en stund. En fantastisk miljö bara två mil utanför Uppsala centrum.

Vi i Krusenberg Herrgård-familjen vill fortsätta att ge dig fantastiska reseupplevelser. Kanske kommer du till oss för en weekend där du bara får vara, för att kunna träna i den vackra naturen eller för att äta en god födelsedagsmiddag. På vårt hotell kan du fira både stort och smått i livet, eller bara sätta guldkant på vardagen.

På Krusenberg Herrgård finns det gott om plats i vackra salonger och baren för att sitta ner med något gott att äta eller dricka. På hotellet finns också ett gym och sjöbastu. I området kring hotellet ligger hästhagar, äppellundar och löpspår.

I Sabis vänner-hotellpaket ingår:

  • Övernattning för 2 personer i dubbelrum
  • Frukost

Pris

895 kronor för 2 personer

Sabis Vänner-priset gäller söndag-fredag tom. 25 november för ett begränsat antal rum per dag, i mån av plats. 

Glöm inte att boka någon av våra lyxiga Kerstin Florian spabehandlingar, boka här!

TRYGG OCH FLEXIBEL BOKNING

Vår absolut högsta prioritet är din och vår personals hälsa! Vi vill att du ska må riktigt bra hos oss, du kan vara trygg med att vi alltid följer direktiv från myndigheterna noggrant och att vi dessutom har utökat våra redan noggranna hygien- och städrutiner. Läs mer om hur vi arbetar här.

Som alltid är du välkommen att boka om eller boka av din vistelse utan kostnad fram till 18.00 kvällen innan. Stanna hemma om du känner dig sjuk, och varmt välkommen till oss när du mår bra igen.

BOKA ONLINE

BOKA PAKETET ONLINE>>

Du kan också kontakta oss för att boka.


Villkor

Bokningen betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Fri avbokning fram tills 48 h innan ankomst. För avbokning kontakta hotellet

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer