Spökjakt på Herrgården

Schhh… hörde du också något? Var det kanske ett spöke? Höstlovet på Krusenberg Herrgård går i spökets tecken, vårt hus skapades redan 1802 och är uppbyggt på grunden av ett slott som brann ned år 1717. Sedan dess knakar de lite i väggarna och man tror att det kanske finns några spöken som huserar på hotellet. Kan ni hjälpa oss att gå på spökjakt? Bokas Måndag-Fredag 1/11–5/11.

Men innan spökjakten kan börja har vi lite annat skoj på agendan. Innan incheckning får hela familjen tillsammans skapa den finaste eller mest skrämmande pumpan i vår pumpatävling. På eftermiddagen checkar ni in och får lite välkomstfika, spelar lite biljard, hänger i vårt lekrum, pysslar och spelar spel. Vi har fyllt hotellet med skoj för både stora och små. En god tvårättersmiddag serveras till kvällen i vår utsmyckade spökmatsal. Därefter får ni sova gott bland krispiga lakan och vakna upp till vår goda frukostbuffé.

I vår stora trädgård finns möjlighet att spela allt från brännboll, boule, kubb och fotboll. Missa inte att boka en tid på våra nya padelbanor, belägna utomhus nära receptionsbyggnaden. Nere vid Mälaren finner ni vårt spa och våra vedeldade bastur, för att garantera er plats bokas spabehandlingar, bastu och padel innan ankomst via >>MAIL.

I detta erbjudande ingår:

  • Logi
  • Tvårätters, varmrätt & dessert som serveras i vår spöklika matsal
  • Pumpatävling med fika, kl 15-17 ankomstdagen
  • Tillgång till pyssel/lekrum/olika spel/biljard och mycket mer
  • Spökjakt
  • Frukost

Pris

Från 3 590 kr/rum för 2 vuxna + 1 barn
Från 1 990 kr/rum för 1 vuxna + 1 barn
2 vuxna 2 barn (varav ett barn max 5 år delar säng) 3 790kr. Obs! bokas via bokningen@sabis.se

Boka

BOKA ERBJUDANDET ONLINE>>

Du kan också kontakta oss för att boka.

Boka lunch

Gör er vistelse extra lång och härlig och boka in en lunch hos oss på Herrgården innan pumpatävlingen drar igång. Lunchen serveras från kl. 12.00 och är en perfekt uppladdning inför en dag fylld av aktivitet och umgänge. Boka bord >>HÄR.

Boka spabehandlingar

Vi erbjuder lyxiga spabehandlingar signerat Kerstin Florian, garantera en stunds avkoppling och förboka din behandling. >> >>BOKA HÄR

Boka bastu

Njut av en varm stund i vår vedeldade bastu kombinerat med svalkande dopp i Mälaren. Mysigt och skoj för hela familjen. Garantera er plats och boka innan ankomst via >>mail.


Villkor

Gäller alla dagar i veckan i mån av tillgänglighet. Bokningen betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Fri avbokning fram tills 48 h innan ankomst. Kontakta hotellet för att avboka.

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer