Sportlovslyx

Packa pulkan och varma kläder, vi håller tummarna för ett snöigt sportlov på Krusenberg Herrgård. Glöm vardagen och checka in hos oss, vi har planerat för grillning vid Mälaren, naturbingo, biljardspel, en god 2-rättersmiddag för stora och små och massa annat skoj!

Fira sportlovet tillsammans med hela familjen hos oss på Krusenberg Herrgård. Förutom att vi som alltid har biljardbordet, sällskapspelen och pingisbordet redo så håller vi tummarna för ett riktigt snöigt och härligt sportlov. Så packa pulkan, skridskorna och de varma kläderna så njuter vi av naturen och det härliga vädret hos oss.

Incheckning startar kl 14.00 men redan kl 12.00 tänder vi grillen nere på bryggan intill Mälaren, här bjuds det på naturbingo och serveras goda hamburgare. Efter incheckning så kan ni fortsätta njuta av våra vackra utemiljöer, kanske boka in er för en stund i bastun eller så myser ni vidare inomhus. Bland blommiga tapeter på hotellrummet, eller för lite spel i våra stora salar eller varför inte utmana mamma och pappa i lite biljard.

Till kvällen serveras en 2-rättersmeny anpassad för både stora och små med förrätt och varmrätt. Givetvis har vi en liten dessertmeny för den som är sugen på något sött efter maten. Därefter får ni njuta av en mysig kväll tillsammans hela familjen för att sedan krypa ned bland mjuka hotellakan och vakna upp till vår magiska frukostbuffé.
Kvalitetstid med familjen när det är som allra bäst!

I detta hotellpaket ingår:

 • Övernattning
 • 2-rättersmiddag, förrätt & varmrätt – Boka middagstid här>>
 • Incheckning från 14.00 / Utcheckning kl 11.00
 • Frukostbuffé
 • Utomhus Bingo vid lunchgrillningen intill Mälaren.
 • Lunch till självkostnadspris för hela familjen på plats.
  Hamburgare & måltidsdryck: 150 kr/vuxen, 100 kr/barn
  Serveras kl 12.00 – 15:00 – Boka din lunch i förhand här>>
 • Aktiviteter som pingisbord, biljard, tipsrunda, sällskapspel och filmrum

Viktigt: Glöm inte att boka in er middag innan ankomst via info@krusenbergherrgard.se. Om så önskas finns även möjlighet att boka lyxiga Kerstin Florian Spabehandlingar eller en stund i bastun för hela familjen!

Pris

Från 2 190 Kr för ett barn en vuxen i dubbelrum
Från 3 390 Kr för två vuxna + ett barn i deluxerum

Boka

BOKA ONLINE>>

eller via >> MAIL.


Villkor

Gäller med ankomst torsdag till lördag under v.8 och v.9 2021, i mån av tillgänglighet. Bokningen betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Gäller alla dagar i veckan i mån av tillgänglighet. Bokningen betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Fri avbokning fram tills 48 h innan ankomst. Avbokning görs genom att kontakta hotellet.

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer