• Bildspel_yoga_1909
  • SPA
  • Bildspel_yoga_1933
  • SPA-behandling
  • Spa

Spa

För kropp, själ och sinne.

Välkommen till Krusenberg Spa i vackra Sjöporten precis intill Mälaren. Här finner du en ytterst rogivande omgivning och vi lovar att skämma bort dig med sköna behandlingar. Kombinera gärna med en hotellnatt eller en god måltid! Vi har öppet både för dig som daggäst och hotellgäst.

Sommartider på Krusenberg Spa
27 juni-7 juli STÄNGT
8 juli-17 juli ÖPPET
18 juli-8 augusti STÄNGT

I höst håller Krusenberg Spa öppet torsdag-söndag.

Observera att samtliga aktiviteter som gäller spa och hälsa måste förbokas, vissa av dem i god tid före ankomst. Är du bröllopsgäst hos oss, ring oss gärna direkt för att boka din tid. Vedeldad bastu bokas mot tillägg, kontakta receptionen på tel 018-18 03 00. Se hela behandlingsmenyn för privatgäster här samt för konferensgäster här. Du kan även ge bort ett uppskattat presentkort till någon du tycker om, läs mer och beställ här.

Varmt välkomna!

Boka tid

Behandling med måltid på Herrgården
Under hela året när Krusenberg Herrgård med restaurang håller öppet finns möjlighet att välja till en välsmakande måltid i Hergårdens matsal eller i hotellets charmiga kavaljersflygel. Välj mellan frukost, tvårätters lunch, Herrgårdens Räksmörgås eller middag de dagar detta finns tillgängligt. Välkommen tillsammans med vänner, käresta eller familj och kombinera en god måltid med en välgörande behandling! Behandlingar bokas via Boka Direkt och måltid bokas via Herrgården på tel 018-18 03 00.

Krusenberg Spas rekommenderade behandlingar för 2-8 personer
Behandlingarna nedan passar utmärkt för sällskap som möhippor, födelsedagsfirande eller parbehandlingar. Här sitter ni tillsammans i vår vackra sparelax i Sjöporten med utsikt över vattnet. Ni har också tillgång till omklädning och vedeldad bastu precis intill.

Fot de lux 50 min 595 kr per person
En fotkur utöver det vanliga tillsammans med en eller flera vänner. Ljuvlig fotkur med fotbad, fotpeeling och fotmassage. Myrraolja till naglar och nagelband samt handmassage. 

Face de lux 50 min 595 kr per person
En ansiktskur utöver det vanliga. Du får en närande ansiktskur med rengöring, mask, ansiktskräm och skön ansiktsmassage.

Kombo Fot- och Face de lux 995 kr per person 
Kombinera gärna våra populära behandlingar Fot- och face de lux (se ovan). Behandlingen är då 90 minuter lång.

Privat yoga 
Prova vår exklusiva yoga, privat för ert sällskap i exklusiv miljö med Mälarens vatten utanför, minimum 2 pers. 400 kr/person.

Vedeldad bastu
1-3 personer 800 kr/timme
Från 4 personer 250 kr/person och timme

Krusenberg Spa ligger precis vid Mälarens strand och innehåller två vedeldade bastur och ett spa med behandlingsrum och relaxdel, båda med en storslagen utsikt över Mälaren. Huset är byggt och inrett med tanke på harmoni och helhet. En plats där våra gäster kan njuta av bastubad och avkopplande behandlingar i en vacker och behaglig miljö.

SPA-delen drivs av Helene Levin som har lång erfarenhet inom friskvård, spa och hälsa och som arbetar med fokus på helheten och balansen mellan kropp, själ och sinne. Hon är utbildad och diplomerad SPA-terapeut och arbetar även med zonterapi, massage och yoga. Förutom att erbjuda härliga spa-behandlingar och massage kan vi även erbjuda yogapass, meditation och avslappning för grupper.

Vi använder oss av Kerstin Florian som är ett lyxigt hudvårdsmärke med fokus på resultat och fina ekologiska ingredienser. Välkommen att boka en välgörande behandling hos Krusenberg Spa!

Du når vår SPA-ansvariga direkt via telefon vid frågor och för att skräddarsy er behandling. Välkommen att höra av dig!
Helene Levin: 076-860 06 96 eller helene@levin.se

Följ Krusenberg Spa på Facebook!