Erbjudanden

Allt du kan önska dig finns på Krusenberg Herrgård. Rogivande miljö, natursköna omgivningar, möjlighet till aktiviteter av olika slag, vällagad mat, ypperlig service, vackra och bekväma rum. På hotellet finns vår prisbelönta restaurang och möjlighet att boka härliga spabehandlingar. Under eftermiddagen kan ni koppla av i Herrgårdens salonger och beställa tex. konditorns bakverk från vår barmeny. Hotellets gym och elbastu får användas kostnadsfritt av hotellets gäster. Vi lovar att göra allt vi kan för att ge dig en fantastisk upplevelse!

Läs mer om hur vi hanterar Covid-19 på Herrgården!

Mellandags-lyx

Koppla bort omvärlden och njut själv eller med gott sällskap av vår natursköna herrgård. I paketet ingår allt för en avkopplande upplevelse i våra vackra och trygga miljöer! Boka 25–30 dec 2020.

Pris Fr. 1 295 kr/pers.

Boka

Herrgårdsjul Paket

Fira jul på Krusenberg Herrgård. Ta med familjen och njut av en traditionellt julmiddag med allt som hör julen till. Övernatta sedan i våra vackra och bekväma hotellrum innan en härlig frukost väntar

Boka

Nyårspaket

Gör något alldeles extra av årets nyårsfirande och skåla in 2021 tillsammans med nära och kära hos oss på anrika Krusenberg Herrgård invid Mälarens strand.
Från 2 195kr/pers.

Boka

Spapaket

Njut av en 50 minuter lyxig Kerstin Florian spabehandling, 3-rättersmiddag och övernattning i dubbelrum. På morgonen är vår härliga frukostbuffé uppdukad.

Boka

Sabis Vänner Hotellpaket

Kom ut och koppla av i vacker miljö utanför Uppsala/Stockholm till Sabis Vänner-pris. 995 kr för 2 personer.

Boka

Rum & Frukost

Om du inte vill boka något av våra paket är du alltid välkommen att endast boka rum och frukost. Se tillgänglighet för alla datum och aktuella priser här.

Boka

Fotkur Deluxe

I paketet ingår en 50 minuter lyxig Kerstin Florian fotbehandling “Fotkur deluxe för 2” på 50 min (DUO behandling), 3-rättersmiddag och logig i dubbelrum. På morgonen står vår härliga frukostbuffe framdukad. Från 1 740 kr/person.

Boka

Herrgårds-weekend

Bo i en historisk miljö och njut av god mat från vår omtyckta restaurang. På herrgården finns även spa, gym och möjlighet att bada bastu precis vid Mälarens strand.

Boka

Jul på Herrgården

Traditionellt, romantiskt och alldeles fantastiskt på vår juliga herrgård. I år bordserverar vi en femrätters julmiddag eller en trerätters jullunch med allt det bästa från det klassiska julbordet!

Läs mer

Romantik

Skäm bort er med en härlig romantisk weekend i rofylld miljö med underbar mat och dryck. Ta er tid för varandra och kom och njut hos oss på herrgården.

Boka

Lovely Friday

Lämna jobbet lite tidigare och starta helgen på bästa sätt hos oss på Krusenberg Herrgård. Med Lovely Friday-paketet njuter du av en fantastisk hotellweekend till billigare pris.

Boka

Vardagslyx

Fly vardagen och sätt lite guldkant på tillvaron. Mera lyx till lägre pris! I paketet ingår trerättersmiddag, övernattning & frukostbuffé. Gäller måndag-fredag.

Boka
Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer