Erbjudanden

Allt du kan önska dig finns på Krusenberg Herrgård. Rogivande miljö, natursköna omgivningar, möjlighet till aktiviteter av olika slag, vällagad mat, ypperlig service, vackra och bekväma rum. På hotellet finns vår anrika restaurang och möjlighet att boka härliga spabehandlingar.

En trygg miljö
Vi följer noga Folkhälsomyndighetens föreskrifter och riktlinjer. Vi säkrar våra hygien och renlighetsrutiner samt erbjuder handsprit och skapar en trygg miljö för våra gäster. Kontakta oss på hotellet om du har frågor angående detta info@krusenbergherrgard.se

Spapaket

Njut av en 50 minuter lyxig Kerstin Florian spabehandling, 3-rättersmiddag och övernattning i dubbelrum. På morgonen är vår härliga frukostbuffé uppdukad.

Boka

Alla hjärtans dag

Njut av varandra på vår natursköna & vackra herrgård! Boka 13 eller 14 februari.
Från 3 135 kr / par.

Boka

Sportlovslyx

Njut av familjetid på vår natursköna herrgård. Aktiviteter och skoj utomhus för hela familjen – mån till fre under v.8 och 9.
Från 2 750kr/vuxen + barn

Boka

Herrgårdsfredag

En fredag i underbart vacker historisk miljö, med bubbel, god mat och möjlighet till spa. Ta med någon du tycker om och bli bortskämda på Krusenberg Herrgård!

Boka

Fotkur Deluxe

I paketet ingår en 50 minuter lyxig Kerstin Florian fotbehandling “Fotkur deluxe för 2” på 50 min, 3-rättersmiddag och logi i dubbelrum. På morgonen står vår härliga

Boka

Rum & Frukost

Om du inte vill boka något av våra paket är du alltid välkommen att endast boka rum och frukost. Se tillgänglighet för alla datum och aktuella priser här.

Boka

Herrgårdspaket

Bo i en historisk miljö och njut av god mat från vår omtyckta restaurang. På herrgården finns även spa, gym och möjlighet att bada bastu precis vid Mälarens strand.

Boka