Erbjudanden

Allt du kan önska dig finns på Krusenberg Herrgård. Rogivande miljö, natursköna omgivningar, möjlighet till aktiviteter av olika slag, vällagad mat, ypperlig service, vackra och bekväma rum. På hotellet finns vår anrika restaurang och möjlighet att boka härliga spabehandlingar.

En trygg miljö
Vi följer noga Folkhälsomyndighetens föreskrifter och eventuella riktlinjer angående covidpass samt säkrar våra hygien och renlighetsrutiner. Vi fortsätter erbjuda handsprit och vi fortsätter skapa en trygg miljö för våra gäster. Kontakta oss på hotellet om du har frågor angående detta info@krusenbergherrgard.se

Spapaket

Njut av en 50 minuter lyxig Kerstin Florian spabehandling, 3-rättersmiddag och övernattning i dubbelrum. På morgonen är vår härliga frukostbuffé uppdukad.

Boka

Jul på Herrgården

Kom i julstämning på vår historiska herrgård. Fem-rätters julmiddag, mingel i de sagolika miljöerna, en god natts sömn och frukostbuffé. Bokas ons-lör 26/11-18/12 & mån-ons 20/12-22/12.

Boka

Herrgårdsfredag

En fredag i underbart vacker historisk miljö, med bubbel, god mat och möjlighet till spa. Ta med någon du tycker om och bli bortskämda på Krusenberg Herrgård!

Boka

Fotkur Deluxe

I paketet ingår en 50 minuter lyxig Kerstin Florian fotbehandling “Fotkur deluxe för 2” på 50 min, 3-rättersmiddag och logi i dubbelrum. På morgonen står vår härliga

Boka

Nyårspaket

Gör något alldeles extra av årets nyårsfirande och skåla in 2022 tillsammans med nära och kära hos oss på anrika Krusenberg Herrgård invid Mälarens strand.
Från 2 295kr/pers.

Boka

Rum & Frukost

Om du inte vill boka något av våra paket är du alltid välkommen att endast boka rum och frukost. Se tillgänglighet för alla datum och aktuella priser här.

Boka

Herrgårdspaket

Bo i en historisk miljö och njut av god mat från vår omtyckta restaurang. På herrgården finns även spa, gym och möjlighet att bada bastu precis vid Mälarens strand.

Boka