Erbjudanden

Allt du kan önska dig finns på Krusenberg Herrgård. Rogivande miljö, natursköna omgivningar, möjlighet till aktiviteter av olika slag, vällagad mat, ypperlig service, vackra och bekväma rum. På hotellet finns vår anrika restaurang och möjlighet att boka härliga spabehandlingar.

Vi har öppet torsdag-söndag under april & maj och varje dag under sommaren!

Läs mer om hur vi hanterar Covid-19 på Herrgården!

Midsommar

Fira Midsommar med oss på Herrgården. Njut av god mat och dryck, koppla av med allt vad hotellet och våra vackra omgivningar har att erbjuda.
Från 4 290 kr/ två pers.

Boka

Torsdagslyx

April – Maj
Starta helgen extra tidigt eller avsluta veckan på bästa sätt. Checka in på torsdagar för lite vardagslyx och varför inte arbeta i herrgårdsmiljö innan du åker hem på fredagen!
Från 2 590 kr/ natt i dubbelrum

Boka

Spapaket

Njut av en 50 minuter lyxig Kerstin Florian spabehandling, 3-rättersmiddag och övernattning i dubbelrum. På morgonen är vår härliga frukostbuffé uppdukad.

Boka

Sabis Vänner Hotellpaket

Kom ut och koppla av i vacker miljö utanför Uppsala/Stockholm till Sabis Vänner-pris. 995 kr för 2 personer.

Boka

Rum & Frukost

Om du inte vill boka något av våra paket är du alltid välkommen att endast boka rum och frukost. Se tillgänglighet för alla datum och aktuella priser här.

Boka

Fotkur Deluxe

I paketet ingår en 50 minuter lyxig Kerstin Florian fotbehandling “Fotkur deluxe för 2” på 50 min (DUO behandling), 3-rättersmiddag och logi i dubbelrum. På morgonen står vår härliga frukostbuffe fram

Boka

Herrgårds-weekend

Bo i en historisk miljö och njut av god mat från vår omtyckta restaurang. På herrgården finns även spa, gym och möjlighet att bada bastu precis vid Mälarens strand.

Boka

Lovely Friday

Lämna jobbet lite tidigare och starta helgen på bästa sätt hos oss på Krusenberg Herrgård. Med Lovely Friday-paketet njuter du av en fantastisk hotellweekend till billigare pris.

Boka
Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer