Till sidans huvudinnehåll

Jobba hos oss

Bli en del av Krusenberg Herrgård

Krusenberg Herrgård tillhör Sabis AB som är ett Stockholmsbaserat mat- och serviceföretag grundat 1874. Idag driver Sabis flera restauranger, caféer, hotell samt matbutiker i Stockholmsområdet. Med vår långa historia och tradition av kvalitet och service har Sabis en unik position inom mat och möten i Stockholm. 

Vi är ständigt på jakt efter nya kundproffs som vill vara med att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster på denna historiska plats. 

Att arbeta på Krusenberg Herrgård 

Låt vår historiska herrgård där matupplevelser, festligheter och njutbara upplevelser står i fokus bli din arbetsplats. På Krusenberg Herrgård erbjuder vi hotell, konferens, matupplevelser, aktiviteter, bastu intill Mälaren och spabehandlingar signerat Kerstin Florian. 

Vi är ett litet familjärt team som alltid arbetar för att nå sabis vision - "att skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten". Våra gäster ska alltid lämna oss med en känsla av glädje och en vilja av att besöka oss igen. Vi är ständigt på jakt efter kundproffs som vill skapa just detta och ge våra gäster oförglömliga upplevelser. 

Våra grundvärderingar

  • Alltid nöjd kund
    Alla på Sabis påverkar kundens upplevelse. Hos oss får kunden ett vänligt bemötande från en glad och trevlig medarbetare. Varje kund ska alltid vara nöjd och vilja komma tillbaka!
  • Ansvar
    Vår insats är avgörande för resultatet. Därför visar vi professionalism, ansvar och lojalitet mot Sabis mål och policys.
  • Respekt
    Vi har stor respekt för kunden, för varandra och för vår miljö. Med ärlighet och laganda är vi goda ambassadörer för Sabis.

Lediga tjänster

Se alla våra lediga tjänster!