Till sidans huvudinnehåll

Brygghuset

Goda sommardagar intill Mälaren

Välkommen till Brygghuset intill Mälarens svalkande vatten. En sommardestination för herrgårdens gäster men också för dig som söker ett nytt utflyktsmål för dagen. Slå dig ned och njut av lunch, fika, glass, läskande drycker, bad och avkoppling i en välkomnande och storslagen miljö.

Det finns några platser för fritidsbåtar på bryggan, för dig som kommer sjövägen! 

Brygghuset öppnar för säsongen 1 juli! 

Fika, glassar & lunchrätter

Smakupplevelservärt en omväg

Brygghuset är beläget en kort promenad från herrgårdsbyggnaden precis intill vackra Mälaren. Med platser både inne och ute är detta ett perfekt utflyktsmål för lata sommardagar.

Förutom det vackra läget på bryggan vid Mälaren serveras sötsaker till fika, svalkande glassar och dryck samt lättare lunchrätter. Här finns något för alla!

Perfekt för sköna sommardagar

Njutbara stundermed både sött& salt

Menyn som serveras följer säsong och här finns något både för dig som söker en lättare lunch, fika med extra allt eller ett glas svalkande Aperol en varm sommardag.

Precis som herrgården så jobbar Brygghuset i största möjliga mån med lokala leverantörer, en stor favorit hos våra gäster är bland annat den lokala ölen vi serverar från Uppsala Brygghus.

Dagsbesök

Ett perfekt utflyktsmål i sommar

Besök oss över dagen för en fika, lunch, långpromenad i den vackra trädgården eller testa våra aktiviteter.

Abonnera Brygghuset

Fest & fira 

Boka vårt fina brygghus exklusivt för er fest eller firande! Brygghuset är en perfekt plats för minnesvärda stunder, här får ni njuta av matupplevelser i en grönskande miljö precis intill Mälaren. 

Sommarbuffé 495 kr/person
5000 kr lokalhyra
Tid: 16.00-22.00

Brygghuset

Öppettider

Juni
Stängt. Juni är vår stora bröllopsmånad! Vi har många bröllop under denna månad där brudparen abbonerar hela Krusenberg Herrgård, därför har Brygghuset stängt under denna period.

Juli & augusti 

V.27-30
Måndag-lördag 11.30-18.00
Söndagar 12.00-15.00 

V.31
Måndag-torsdag 12.00-18.00
Fredag 12.00-16.00
Lördag-söndag stängt 

V.32
Måndag-lördag 12.00-18.00

Krusenberg Herrgård på Instagram

Följ oss!
 • Fira in sommaren hos oss.
En av årets vackraste årstider på herrgården är här, trädgården blomstrar som aldrig förr och Mälarens vatten glittrar mot solen.

I vårt paket ”Fira in sommaren” ingår övernattning, picknickkorg med en halv flaska mousserande, jordgubbar & chips, tvårättersmiddag, frukostbuffé och somriga aktiviteter så som padel, boule och kubb. 

Ta del av vårt erbjudande och få 40% rabatt när du bokar vårt paket Fira in sommaren. 
Se länk i bio. Instagram bild
  91 instagram likes

  Fira in sommaren hos oss. En av årets vackraste årstider på ...

 • Sommaren står på glänt☀️ såhär i mitten av maj är de nästan som vackrast här på herrgården. Äppelträden som blommor i all sin prakt🌳🌼 vi håller som vanligt cafét öppet på lördag mellan 12-16. På söndag kommer cafét att hålla stängt, detta på grund av vi har fullbokat i herrgården. Vi är mycket glada att vårat Afternoon Tea är fullbokat inför Morsdag💕 så varmt välkomna ut och njut av hembakade godsaker under lördag denna helg! Instagram bild
  109 instagram likes

  Sommaren står på glänt☀️ såhär i mitten av maj är de nästan som ...

 • Sköna maj! Cafét håller öppet lördag och söndag denna helg mellan 12-16☀️ hundar är varmt välkomna att följa med till cafét🦮 Instagram bild
  76 instagram likes

  Sköna maj! Cafét håller öppet lördag och söndag denna helg ...

 • Idag bjuds våra gäster på Kardemummabullar med vaniljfyllning och rabarber😋 ”om jag bara skulle baka en grej, då skulle de vara bullar” säger vår konditor Lydia☀️ #sabis #krusenbergherrgård #sommar Instagram bild
  80 instagram likes

  Idag bjuds våra gäster på Kardemummabullar med vaniljfyllning ...