Till sidans huvudinnehåll

Brygghuset

Goda sommardagar intill Mälaren

Välkommen till Brygghuset intill Mälarens svalkande vatten. En sommardestination för herrgårdens gäster men också för dig som söker ett nytt utflyktsmål för dagen. Slå dig ned och njut av lunch, grillmiddagar, fika, glass, läskande drycker, bad och avkoppling i en välkomnande och storslagen miljö.

Det finns 4 platser för fritidsbåtar på bryggan, för dig som kommer sjövägen! 

Brygghuset är stängt för säsongen!

Fika, glassar & lunchrätter

Smakupplevelservärt en omväg

Brygghuset är beläget en kort promenad från herrgårdsbyggnaden precis intill vackra Mälaren. Med platser både inne och ute är detta ett perfekt utflyktsmål för lata sommardagar.

Förutom det vackra läget på bryggan vid Mälaren serveras sötsaker till fika, svalkande glassar och dryck samt lättare lunchrätter. Under kvällarna dukar vi upp för sommarens grillmiddag där du hittar en härlig mix av protein och goda tillbehör. Här finns något för alla!

Perfekt för sköna sommardagar

Njutbara stundermed både sött& salt

Menyn som serveras följer säsong och här finns något både för dig som söker en lättare lunch, fika med extra allt eller ett glas svalkande Aperol en varm sommardag.

Precis som herrgården så jobbar Brygghuset i största möjliga mån med lokala leverantörer, en stor favorit hos våra gäster är bland annat den lokala ölen vi serverar från Uppsala Brygghus.

Dagsbesök

Ett perfekt utflyktsmål i sommar

Besök oss över dagen för en fika, lunch, långpromenad i den vackra trädgården, testa våra aktiviteter eller upplev Cederströms ateljé,
vårt eget museum. 

Krusenberg Herrgård på Instagram

Följ oss!
  • Välkommen till Krusenberg Herrgårds spännande mordkväll 19 april! Tillsammans med andra gäster kommer du att hjälpa till att lösa mordgåtan på Krusenberg samtidigt som du får avnjuta en god trerättersmiddag.

Deckarförfattaren Anders Danell guidar dig igenom kvällen där du ska lösa ett brott på tid, en specialskriven deckarnovell för just Krusenberg Herrgård. Med mild dramatisering leds du in mysteriet och och ska lösa mordet med hjälp av bevis, ledtrådor och vittnesutsagor. Ett intellektuellt escape room i en inspirerande omgivning och i gott sällskap!

Det hela blir en tävling mellan borden, vilka löser mysteriet snabbast? Instagram bild
    49 instagram likes

    Välkommen till Krusenberg Herrgårds spännande mordkväll 19 ...

  • Chark och champagne 🥂
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#krusenbergherrgård #champagne #charkbricka #herrgård #sabis #champangemånad #krusenberg #krusenbergsherrgård #luxerylifestyle #herrgårdsliv #herrgårdsstil Instagram bild
    51 instagram likes

    Chark och champagne 🥂 . . . . . . . . . #krusenbergherrgård ...

  • Fettisdagen på herrgården☕️

Idag serverar vår konditor Lydia nybakade semlor till våra konferensgäster✨❄️

#fetisdagen #krusenbergherrgård #sabis #semla #herrgård #krusenberg Instagram bild
    79 instagram likes

    Fettisdagen på herrgården☕️ Idag serverar vår konditor Lydia ...

  • Passa på och prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 25% rabatt hos oss på vardagar! Erbjudandet gäller på våra paket Herrgårdspaket, Herrgårdsfredag & Vardagslyx med champagne, med ankomst måndag-fredag, till och med 27 mars 2024.

(Länk i profilen) Instagram bild
    77 instagram likes

    Passa på och prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 25% rabatt ...