Till sidans huvudinnehåll

Se & Göra

Historia, njutning & aktiviteter i grönskande omgivningar

Förutom att du kan strosa runt i vår herrgård och upptäcka nya och gamla historiska detaljer och konstverk så finns det mycket att se och göra hos oss på Krusenberg. Florera i vår vackra trädgård full av äppelträd, koppla av i vår vedeldade bastu, utmana någon du håller kär i kubb eller biljard, ge dig ut på Mälaren i en kanot eller spela en svettig padelmatch. Här finns något för alla att upptäcka, både stora och små. 

Cederströmska Rummet & vår historia 

Om ni har tur så är vår kollega och historia guide Mats på plats under er vistelse. Passa i sådant fall på att boka en guidad historisk vandring och låt Mats ta er runt ägorna med anor från 1600-talet. 

Vi har öppnat vårt egna museum "Cederströmska Rummet" här samlar vi inredning, bilder, texter och mycket från alla år som Krusenberg Herrgård har funnits. Det är en fantastisk samling och väl värt ett besök! 

GYM

Få en endorfinboost 

Besök vårt välutrustade gym för ett härligt träningspass! 

Bastu

Vedeldad bastu intill Mälaren

För dig som gäst på Krusenberg Herrgård finns möjlighet att boka en stunds återhämtning i våra bastur intill Mälarens vatten. Här står andning, njutning och avkoppling i fokus. 

Kul inomhus

Spela biljard & sällskapspel

På övervåningen i herrgårdsbyggnaden finns vårt stora biljardbord, men också flera trevliga sittgrupper för er som vill låna ett sällskapsspel och roa er för en stund. I anslutning till våra salonger ligger vår bar, för er som önskar något gott att äta eller drick under tiden ni spelar. Ett mysigt och trevligt sätt att umgås i vår vackra herrgård.  

Spabehandlingar

Unna dig en lyxig spabehandling

Vår behandlingsmeny är skapad tillsammans med Kerstin Florian och erbjuder upplevelser från topp till tå. 

Trädgårdsaktiviteter

Spel & lekar i vår grönskande trädgård

Utmana familjen, vännerna eller kollegorna i kubb, fotboll eller brännboll i vår trädgård. Kanske testar ni vår tipspromenad som tar er runt hela herrgården? 

Fråga i receptionen för att spela något.

Kajak

Paddla kajaki Mälaren

Hyr kajak för en tur i Mälaren!

60 min- 150 kr/kajak

Heldag- 800 kr/kajak

Det är 2 platser per kajak.

Padel

Spela padel på våra två utomhusbanor

Bakom receptionsbyggnaden finner du våra två padelbanor, belägna utomhus i den grönskande miljön. 

Upptäck Mälaren och de vackra omgivningar

Med vårt vackra läge intill Mälaren så erbjuder vi våra gäster att hyra kajak, gör din bokning här. Om du inte önskar att ge dig ut på vattnet finns även flera vandringsleder i området, både för dig som önskar en kort promenad och för dig som önskar en längre utflykt. 

Fråga i receptionen så kommer våra kollegor att hjälpa dig att hitta en sträcka som passar just dig. 

Krusenberg Herrgård på Instagram

Följ oss!
 • Ge bort ett presentkort på Krusenberg Herrgård i julklapp! Överraska någon du tycker om med en herrgårdshelg fylld med upplevelser; avkoppling i vår bastu intill Mälaren, måltider i vackra matsalar, Afternoon Tea, natursköna omgivningar, sköna hotellsängar och lyxiga spabehandlingar signerat Kerstin Florian. Instagram bild
  40 instagram likes

  Ge bort ett presentkort på Krusenberg Herrgård i julklapp! ...

 • Under juletid förvandlas herrgården till en förtrollande plats där du omfamnas av en varm julstämning. Juldekorationen är på plats, julens klassiker dukas fram och du kan slå dig ner vid den öppna spisen och njuta av vår hemmagjorda glögg. Instagram bild
  58 instagram likes

  Under juletid förvandlas herrgården till en förtrollande plats ...

 • 25% rabatt på utvalda paket! Ta del av våra fantastiska erbjudanden och starta året på bästa sätt på Krusenberg Herrgård!

Boka vårt hotellpaket Herrgårdsfredag med ankomst januari och mars 2024 eller Vardagslyx med champagne med ankomst i februari 2024 och ange koden BF25 vid bokning och få 25% rabatt, boka senast söndag 26/11.

Begränsat antal platser så gör din bokning redan idag! Instagram bild
  27 instagram likes

  25% rabatt på utvalda paket! Ta del av våra fantastiska ...

 • Under december månad dukar vi upp vårt klassiska julbord på herrgården. Kvällen startar med servering av herrgårdens egna äppelglögg. Den pampiga middagen inleds sedan med att ni får besöka vår klassiska julbordsbuffé som består av julens alla favoriter, här finns både det kalla och varma. Därefter bjuds det på sötsaker på vårt generösa gottebord. Instagram bild
  94 instagram likes

  Under december månad dukar vi upp vårt klassiska julbord på ...