Till sidans huvudinnehåll

Aktiviteter

Upplevelser i stort & i smått

Förutom lugnet som omfamnar dig på herrgården så finns också en lekfullhet och en kreativitet som gör att det finns mycket att upptäcka och göra på Krusenberg samt i närområdet. Här får du nu frossa i allt som finns att göra såsom bastu, padel, biljard, historisk vandring men också se de utflyktsmål som finns såsom golfbanor, Uppsala Slott och rundvandring i Sigtuna - Läs, bli nyfiken och längta efter din nästa upptäcktsfärd hos oss på Krusenberg Herrgård!

Se & Göra

Utforska allt som finns att göra på herrgården

Strosa i den vackra trädgården, spela biljard eller gå vår tipspromenad. På Krusenberg Herrgård finns det mycket att upptäcka, upplev historia, njutning och aktiviteter i grönskande omgivningar. 

Utflyktsmål

Spännande platser att besöka nära Krusenberg Herrgård

Med sin närhet till Uppsala och Knivsta finns en rad spännande utflyktsmål i närheten av Krusenberg Herrgård. Besök Botaniska trädgården, spela golf eller delta på en rundvandring i Sigtuna, en av Sveriges äldsta städer. 

På bilden ser du Uppsala Slott som spelat en central roll i Sveriges historia.

Padel

Två utomhusbanor i vår grönskande trädgård

Utmana din vän, familjen eller kollegorna i en padelmatch. Vi har två padelbanor på herrgården och rack & bollar finns att låna i receptionen. 

Kajak

Paddla kajaki Mälaren

Hyr kajak för en tur i Mälaren! Ge dig ut på vattnet och njut av de vackra omgivningarna, en perfekt aktivitet under sommarmånaderna. 

Golf

Tre fina golfbanor finns i närheten av herrgården

Endast 30 minuter med bil från herrgården ligger 3 högklassiga 18-hålsbanor; Vassunda, Bodaholm & Arlandastad Golf.