Till sidans huvudinnehåll

Aktiviteter

Upplevelser i stort & i smått

Förutom lugnet som omfamnar dig på herrgården så finns också en lekfullhet och en kreativitet som gör att det finns mycket att upptäcka och göra på Krusenberg samt i närområdet. Här får du nu frossa i allt som finns att göra såsom bastu, padel, biljard, historisk vandring men också se de utflyktsmål som finns såsom golfbanor, Uppsala Slott och rundvandring i Sigtuna - Läs, bli nyfiken och längta efter din nästa upptäcktsfärd hos oss på Krusenberg Herrgård!

Se & Göra

Utforska allt som finns att göra på herrgården

Strosa i den vackra trädgården, spela spel eller biljard, utmana någon i padel, njut av en spabehandling eller gå på historisk vandring. Möjligheterna för dig som vill ha en aktiv vistelse är många. 

Utflyktsmål

Spännande platser att besöka nära Krusenberg Herrgård

Med sin närhet till Uppsala och Knivsta finns en rad spännande utflyktsmål i närheten av Krusenberg Herrgård. Besök Botaniska trädgården, spela golf eller delta på en rundvandring i Sigtuna, en av Sveriges äldsta städer. 

På bilden ser du Uppsala Slott som spelat en central roll i Sveriges historia.

Kajak

Paddla kajaki Mälaren

Hyr kajak för en tur i Mälaren!

60 min- 150 kr/kajak

Heldag- 800 kr/kajak

Det är 2 platser per kajak.

Padel

Två utomhusbanor i vår grönskande trädgård

Utmana din vän, familjen eller kollegorna i en padelmatch. Vi har två padelbanor på herrgården och rack & bollar finns att låna i receptionen. 

Golf

Tre fina golfbanor finns i närheten av herrgården

Endast 30 minuter med bil från herrgården ligger 3 högklassiga 18-hålsbanor; Vassunda, Bodaholm & Arlandastad Golf.