Till sidans huvudinnehåll

Padelpaket

Padel & härliga stunder på herrgården

Checka in på vår romantiska destination och kombinera en härlig stund på padelbanan tillsammans med trerättersmiddag, en avkopplande övernattning och vår populära frukostbuffé.

I den vackra trädgården finner du herrgårdens två padelbanor i en grönskande miljö. I detta paket ingår en timmes spel på banan inklusive racket och bollar. Efter padelmatchen kan du upptäcka allt som herrgården har att erbjuda, utmana ditt sällskap i boule eller kubb, gå vår tipspromenad eller boka in en avkopplande stund i vår vedeldade bastu intill Mälarens strand.


Till kvällen serveras en trerättersmiddag i restaurangen, välj vad du önskar från vår á la carte meny. Sov sedan gott i krispiga lakan bland blommiga tapeter och vakna upp till vår härliga frukostbuffé. 


Välkommen att checka in från kl 15.00. Utcheckning sker senast kl 11.00. 


Detta paket är bokningsbart från och med 1 april.

I paketet ingår:

 • Övernattning
 • En timmes padel inklusive racket & bollar
 • Trerättersmiddag
 • Frukostbuffé
 • Aktiviteter så som boule, kubb & tipspromenad
 • Lån av morgonrock & tofflor
 • Tillgång till gym

Addera något extra:

 • Spabehandling signerad Kerstin Florian
 • Uppgradering av rum
 • Bastu intill Mälaren

Villkor:

Kostnadsfri av- och ombokning erbjuds fram till 5 dagar före ankomst.
Vid av- och ombokning senare än 5 dagar, debiteras 100% av vistelsens totala belopp

Lägg till avbokningsskydd:

Avbokningsskyddet gäller fram till 24h före ankomst. Pengarna återbetalas och endast själva kostnaden för avbokningsskyddet (295 kr/rum) behålls. Observera att avbokningsskyddet måste köpas till vid bokningstillfället för att det ska vara giltigt.

Bastu

Ta en paus i vårvedeldade bastu

Spabehandlingar

Unna dig en spabehandling signerad Kerstin Florian

Krusenberg Herrgård på Instagram

Följ oss!
 • Fira in sommaren hos oss.
En av årets vackraste årstider på herrgården är här, trädgården blomstrar som aldrig förr och Mälarens vatten glittrar mot solen.

I vårt paket ”Fira in sommaren” ingår övernattning, picknickkorg med en halv flaska mousserande, jordgubbar & chips, tvårättersmiddag, frukostbuffé och somriga aktiviteter så som padel, boule och kubb. 

Ta del av vårt erbjudande och få 40% rabatt när du bokar vårt paket Fira in sommaren. 
Se länk i bio. Instagram bild
  91 instagram likes

  Fira in sommaren hos oss. En av årets vackraste årstider på ...

 • Sommaren står på glänt☀️ såhär i mitten av maj är de nästan som vackrast här på herrgården. Äppelträden som blommor i all sin prakt🌳🌼 vi håller som vanligt cafét öppet på lördag mellan 12-16. På söndag kommer cafét att hålla stängt, detta på grund av vi har fullbokat i herrgården. Vi är mycket glada att vårat Afternoon Tea är fullbokat inför Morsdag💕 så varmt välkomna ut och njut av hembakade godsaker under lördag denna helg! Instagram bild
  109 instagram likes

  Sommaren står på glänt☀️ såhär i mitten av maj är de nästan som ...

 • Sköna maj! Cafét håller öppet lördag och söndag denna helg mellan 12-16☀️ hundar är varmt välkomna att följa med till cafét🦮 Instagram bild
  76 instagram likes

  Sköna maj! Cafét håller öppet lördag och söndag denna helg ...

 • Idag bjuds våra gäster på Kardemummabullar med vaniljfyllning och rabarber😋 ”om jag bara skulle baka en grej, då skulle de vara bullar” säger vår konditor Lydia☀️ #sabis #krusenbergherrgård #sommar Instagram bild
  80 instagram likes

  Idag bjuds våra gäster på Kardemummabullar med vaniljfyllning ...