Till sidans huvudinnehåll

Fira in sommaren

Härliga sommardagar i juni

Njut av försommaren på Krusenberg Herrgård! I detta paket ingår picknick med bubbel, jordgubbar och chips, tvårättersmiddag, övernattning och frukostbuffé. 

En av årets vackraste årstider på herrgården är här, trädgården blomstrar som aldrig förr och Mälarens vatten glittrar mot solen. Checka in på Krusenberg Herrgård och börja din vistelse med en härlig picknick, slå dig ned i vår vackra trädgård eller på bryggan och njut av bubbel, jordgubbar och chips. Här finns även många sommaraktiviteter som du kan ta del av, utmana ditt sällskap i boule eller kubb, ta ett svalkande dopp i Mälaren eller boka in ett par härliga timmar på padelbanan. 


Till kvällen serveras en tvårättersmiddag i vår restaurang där du väljer vad du önskar från vår á la carte meny. Sov sedan gott i krispiga lakan och vakna upp till vår populära frukostbuffé och nybryggt kaffe.  


Detta paket är bokningsbart måndag-torsdag i juni. För att boka detta paket behöver du ange koden JUNI, skriv in koden med versaler i rutan "eventuell rabattkod". Då tar du även del av vårt erbjudande och får 40% rabatt! Erbjudandet gäller endast nya bokningar och går ej att kombineras med andra erbjudanden. 

I paketet ingår:

 • Övernattning
 • Picknickkorg med en halv flaska mousserande, jordgubbar & chips
 • Tvårättersmiddag
 • Aktiviteter så som boule, kubb och bollspel
 • Frukostbuffé
 • Lån av morgonrock & tofflor
 • Tillgång till gym

Addera något extra:

 • Spabehandling signerad Kerstin Florian
 • Uppgradering av rum
 • Bastu intill Mälaren

Villkor:

Kostnadsfri av- och ombokning erbjuds fram till 5 dagar före ankomst.
Vid av- och ombokning senare än 5 dagar, debiteras 100% av vistelsens totala belopp

Lägg till avbokningsskydd:

Avbokningsskyddet gäller fram till 24h före ankomst. Pengarna återbetalas och endast själva kostnaden för avbokningsskyddet (295 kr/rum) behålls. Observera att avbokningsskyddet måste köpas till vid bokningstillfället för att det ska vara giltigt.

Aktiviteter

Sätt guldkant på tillvaron 

Krusenberg Herrgård är en levande plats med en rad aktiviteter för dig att njuta av. Strosa runt i vår vackra trädgård, utmana familjen i kubb eller boule, låna sällskapspel, testa biljard, boka padelbana, unna dig en spabehandling eller en stunds avkoppling i vår bastu. Möjligheterna är oändliga hos oss! 

Krusenberg Herrgård på Instagram

Följ oss!
 • Fira in sommaren hos oss.
En av årets vackraste årstider på herrgården är här, trädgården blomstrar som aldrig förr och Mälarens vatten glittrar mot solen.

I vårt paket ”Fira in sommaren” ingår övernattning, picknickkorg med en halv flaska mousserande, jordgubbar & chips, tvårättersmiddag, frukostbuffé och somriga aktiviteter så som padel, boule och kubb. 

Ta del av vårt erbjudande och få 40% rabatt när du bokar vårt paket Fira in sommaren. 
Se länk i bio. Instagram bild
  91 instagram likes

  Fira in sommaren hos oss. En av årets vackraste årstider på ...

 • Sommaren står på glänt☀️ såhär i mitten av maj är de nästan som vackrast här på herrgården. Äppelträden som blommor i all sin prakt🌳🌼 vi håller som vanligt cafét öppet på lördag mellan 12-16. På söndag kommer cafét att hålla stängt, detta på grund av vi har fullbokat i herrgården. Vi är mycket glada att vårat Afternoon Tea är fullbokat inför Morsdag💕 så varmt välkomna ut och njut av hembakade godsaker under lördag denna helg! Instagram bild
  109 instagram likes

  Sommaren står på glänt☀️ såhär i mitten av maj är de nästan som ...

 • Sköna maj! Cafét håller öppet lördag och söndag denna helg mellan 12-16☀️ hundar är varmt välkomna att följa med till cafét🦮 Instagram bild
  76 instagram likes

  Sköna maj! Cafét håller öppet lördag och söndag denna helg ...

 • Idag bjuds våra gäster på Kardemummabullar med vaniljfyllning och rabarber😋 ”om jag bara skulle baka en grej, då skulle de vara bullar” säger vår konditor Lydia☀️ #sabis #krusenbergherrgård #sommar Instagram bild
  80 instagram likes

  Idag bjuds våra gäster på Kardemummabullar med vaniljfyllning ...