Till sidans huvudinnehåll

Herrgårdssommar

Avkopplande dagar på herrgården

Checka in på Krusenberg Herrgård i sommar och koppla av ordentligt. Sov gott bland blommiga tapeter, njut av smakupplevelser och upplev de vackra omgivningarna intill Mälaren. Här finns mängder av aktiviteter för hela familjen. En riktig sommardröm!

Sommar på herrgården är en av årets vackraste årstider och vår grönskande trädgård blomstrar som aldrig förr. Checka in hos oss ett dygn eller i flera dagar, i detta paket ingår övernattning i ett av våra vackra Deluxerum*, med romantisk inredning och utvalda detaljer.


En aktiv sommar finns hos oss, utmana ditt sällskap i kubb eller boule i vår trädgård, ta en simtur i Mälaren eller boka en av våra padelbanor för härliga timmar i solen. Vi har ett stort utbud av aktiviteter för både stora och små, här ska alla få njuta av avkopplande sommardagar! När du behöver en paus kan du besöka Brygghuset, vårt sommarcafé där du kan njuta av svalkande drycker, fika, lättare lunchrätter och glass. Till kvällen serveras en trerättersmiddag i herrgårdens restaurang. Sov sedan gott i krispiga lakan och vakna upp till vår populära frukostbuffé och nybryggt kaffe. 


Välkommen att checka in från kl 15.00. Utcheckning sker senast kl 11.00. 
*Deluxerum ingår i detta paket från och med 1/7. 


Detta paket är bokningsbart 1/6-31/8.

I paketet ingår:

  • Övernattning
  • Trerättersmiddag
  • Aktiviteter så som kubb, boule & bollspel i trädgården
  • Frukostbuffé
  • Lån av morgonrock & tofflor
  • Tillgång till gym

Addera något extra:

  • Spabehandling signerad Kerstin Florian
  • Uppgradering av rum
  • Bastu intill Mälaren

Villkor:

Kostnadsfri av- och ombokning erbjuds fram till 5 dagar före ankomst.
Vid av- och ombokning senare än 5 dagar, debiteras 100% av vistelsens totala belopp

Lägg till avbokningsskydd:

Avbokningsskyddet gäller fram till 24h före ankomst. Pengarna återbetalas och endast själva kostnaden för avbokningsskyddet (295 kr/rum) behålls. Observera att avbokningsskyddet måste köpas till vid bokningstillfället för att det ska vara giltigt.

Mat & dryck

Brygghuset

Upptäck vackra Brygghuset, precis intill vackra Mälaren. Här serveras fika, svalkande glassar, lättare lunchrätter och goda drycker. 

Aktiviteter

Sätt guldkant på tillvaron 

Krusenberg Herrgård är en levande plats med en rad aktiviteter för dig att njuta av. Strosa runt i vår vackra trädgård, utmana familjen i kubb eller boule, låna sällskapspel, testa biljard, boka padelbana, unna dig en spabehandling eller en stunds avkoppling i vår bastu. Möjligheterna är oändliga hos oss! 

Spabehandlingar

Unna dig en spabehandling signerad Kerstin Florian