Till sidans huvudinnehåll

Spabehandlingar

Boosta din kropp & själ

Den behandlingsmeny vi erbjuder med upplevelser från topp till tå är skapad tillsammans med Kerstin Florian. Vi har två behandlingsrum och i anslutning till dessa finner du vår lounge där du får luta dig tillbaka och andas efter din behandling, här njuter du av utsikt över vackra Mälaren. 

Behandlingsmenyn framtagen med Kerstin Florian

Vi jobbar med Kerstin Florians exklusiva och resultatinriktade produkter, i varje behandling ingår en andningsritual och en energibalansering som gör att du snabbare hittar ditt lugn och kan njuta av din behandling. Varje behandling är behovsanpassad för din hud och din kropp. I behandlingen ingår också rekommendationer om hur du bibehåller ett fint resultat. 

Spabehandlingar

Helkropp

Klassisk Massage

Ta ett djupt andetag och njut av din stund. En Calm Mind-ritual inleder behandlingen och du får sedan njuta av en klassiskt, skräddarsydd massage med en ekologisk och näringsrik kroppsolja.

Sport Massage

En djupgående massage för dig som vill att vi fokuserar på ett problemområde men utan att ta bort spakänslan. En Calm Mind-ritual inleder behandlingen och efteråt kommer du känna dig avslappnad och harmonisk.

Anti-Stressbehandling

En avslappnade behandling som innehåller en renande fotritual som inkluderar en fotpeeling med saltskrubb med eukalyptus. Vi masserar dina fötter, händer, nacke och hårbotten med ljuvliga eteriska oljor.
Behandlingen gör dig ordentligt avslappnad, cirkulationen ökar och ger liv åt trötta fötter

Gua Sha Body Treatment

Stimulera kropp och själ med energin från Sibin Bian-sten, eteriska essenser och potenta växtingredienser i denna vitaliserande behandling. Högfrekvent energi som samtidigt lugnar och balanserar, startar med andnings- och balanseringsritualer innan du njuter av en terapeutisk helkroppsmassage med effektiva Gua Sha-tekniker för cirkulation och jämnare hudstruktur. Resultatet är en ökad vitalitet och ett återställt välbefinnande.

Under behandlingen kommer terapeuten tillsammans med dig att välja 2 st fokusområden.

Spabehandlingar

Ansikte

Ansiktskur med ANDA produkter & GUA SHA-sten

En unik upplevelse som omsluter hud och sinne. En vegansk och ekologisk ansiktskur som startar med en rogivande meditation följt av hudanalys. Sedan följer en djuprengörande massage förstärkt av den anrika Gua Sha-massage tekniken, strukturerat vattenelixir och Enzyme Serum Masque. En otroligt avslappnande behandling som ger din hud en fantastisk lyster. 

Ansiktsrengöring

I denna ansiktskur ingår ansiktsrengöring och en ljuvlig ansiktsmassage med aromaolja. Behandlingen avslutas med ett lyxigt serum och en härlig dagcrème. Huden tillförs ny näring och resultatet är en hud med fin lyster.

Ansiktsmask

Vi applicerar en ansiktsmask som är anpassad för din hud och ditt behov. Under tiden den verkar får du njuta av en hårbottenmassage. Masken avlägsnas med en varm, fuktad lavendelhandduk och huden återfuktas med serum och crème.

Hårbottenmassage

Här kammar vi håret med fingrarna med långsamma, avslappnande rörelser. Sedan ringlar vi varm Lavender Bath & Body Oil från hårfästet så att det får rinna ner över hårbotten och hår innan massagen. En sinnlig och avslappnande upplevelse.

Spabehandlingar

Fötter

Fotkur Deluxe

En stärkande fotbehandling som hjälper till att öka cirkulationen och ger nytt liv åt trötta, ömmande fötter. Behandlingen börjar med ett fotbad med naturligt mineralsalt. Under tiden du njuter av fotbadet får du en varm lavendel handduk till dina händer och en närande handinpackning. Dina fötter skrubbas sedan mjuka med en saltskrubb med eukalyptus och lavendelolja. Följt av en djupgående fot och underbens massage med en underbart väldoftande och upplyftande Fuss Balm.

Denna behandling går även att få som DUO!

Spabehandlingar

Investera i dig själv och boka en spabehandling

spa

Kontakt & öppettider

  • Våra spabehandlingar finns tillgängliga torsdag-söndag.
  • Boka direkt online eller kontakta oss på spa@krusenbergherrgard.se.
    Hos oss kan du även betala med Epassi.