Spa

“Välkommen till Krusenberg Spa i vackra Sjöporten precis intill Mälaren. Här finner du en ytterst rogivande omgivning och vi lovar att skämma bort dig med sköna behandlingar. Kombinera gärna med en hotellnatt eller en god måltid! Vi har öppet både för dig som daggäst och hotellgäst.”

Spapaket med logi

KRUSENBERG HERRGÅRD & SPARADISET
Här möts du av en avkopplande, exklusiv och personlig miljö där du erbjuds allt från djupgående massage till lyxiga spabehandlingar. Hotellets populära SPA drivs av välrenommerade Sparadiset och självklart kan du också köpa våra produkter för hud, hår och kroppsvård på plats. Vi jobbar bara med väletablerade varumärken och ett brett ekologiskt utbud. Ett tips är att avsluta din avkopplande upplevelse med en härlig måltid i restaurangen.

Sparadiset grundades 2006 och är idag Sveriges snabbaste växande SPA-företag. Förutom att driva spa-avdelningen på herrgården hjälper de oss också på vårt systerhotell FågelbroHus.

BOKA
Vad får dig att må som allra bäst? Massage, ansiktsbehandling, lyxpaket, duo-behandlingar och mycket mer. Läs mer om våra olika behandlingar och boka din upplevelse här. Förfrågningar hanteras av Sparadiset via mail eller telefon 08-654 01 12 på vardagar mellan kl. 08-22.

Massage

Ansiktsbehandlingar

Duobehandlingar

Lyxbehandlingar

Kroppsbehandlingar

Fötter

Gravidmassage

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer