Spabehandlingar

“Välkommen till Krusenberg Spa i vackra Sjöporten precis intill Mälaren. Här finner du en ytterst rogivande omgivning och vi lovar att skämma bort dig med sköna behandlingar. Kombinera gärna med en hotellnatt eller en god måltid! Vi har öppet både för dig som daggäst och hotellgäst.”

Vi jobbar med Kerstin Florians exklusiva och resultatinriktade produkter, i varje behandling ingår en andningsritual och en energibalansering som gör att du snabbare hittar ditt lugn och kan njuta av din behandling. Varje behandling är behovsannpassad för din hud och din kropp. Och i behandlingen ingår också rekommendationer om hur du bibehåller ett fint resultat. Ett tips är att avsluta din avkopplande upplevelse med en härlig måltid i restaurangen. Boka här!

Våra gästers och medarbetares hälsa och välmående är vår viktigaste prioritet. Hos oss ska ni alltid kunna känna er trygga, vi följer myndigheternas restriktioner, håller avstånd och spritar händerna. Läs mer om våra rutiner kring Covid-19 här!

Lyxa till det och boka ett av våra spapaket:
Spapaket /Fotkur Deluxe

Behandlingar

Unna dig själv en stund av avkoppling! Vi erbjuder flera lyxiga Kerstin Florian behandlingar bland annat massage, ansiktskur med Gua Sha-sten, Neroli Blossom kroppskur, duo-upplevelser och mycket mer. Läs mer om våra olika behandlingar och boka din upplevelse här!

Behandlingar – Ansikte>>
Behandlingar – Kropp>>
Behandlingar – Fötter & duo>>

KONTAKT

För frågor och hjälp av bokning av behandlingar kontakta: info@krusenbergherrgard.se

BOR DU INTE PÅ HOTELLET?

Oavsett om du är en av våra boende gäster på Herrgården eller bara besöker oss över dagen så är du varmt välkommen att njuta av en spabehandling. Boka direkt via hemsidan eller via mail: info@krusenbergherrgard.se