Spabehandlingar

“Välkommen till Krusenberg Spa i vackra Sjöporten precis intill Mälaren. Här finner du en ytterst rogivande omgivning och vi lovar att skämma bort dig med sköna behandlingar. Kombinera gärna med en hotellnatt eller en god måltid! Vi har öppet både för dig som daggäst och hotellgäst.”

Vi jobbar med Kerstin Florians exklusiva och resultatinriktade produkter, i varje behandling ingår en andningsritual och en energibalansering som gör att du snabbare hittar ditt lugn och kan njuta av din behandling. Varje behandling är behovsannpassad för din hud och din kropp. Och i behandlingen ingår också rekommendationer om hur du bibehåller ett fint resultat. Ett tips är att avsluta din avkopplande upplevelse med en härlig måltid i restaurangen. Boka här!

Lyxa till det och boka ett av våra spapaket:
Spapaket /Fotkur Deluxe

Behandlingar

Unna dig själv en stund av avkoppling! Vi erbjuder flera lyxiga Kerstin Florian behandlingar bland annat massage, ansiktskur med Gua Sha-sten, Neroli Blossom kroppskur, duo-upplevelser och mycket mer. Läs mer om våra olika behandlingar och boka din upplevelse här!

Behandlingar – Ansikte>>
Behandlingar – Kropp>>
Behandlingar – Fötter & duo>>

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer