Till sidans huvudinnehåll

Aktiviteter

Mordgåta

Tror du på spöken? De flesta som ska besöka Krusenberg Herrgård svarar nej på den frågan, men kanske har man hunnit ändra sig efter en vistelse på herrgården. Testa vår spännande aktivitet Mordgåta, perfekt som en gruppaktivitet för din konferens eller kick off! 

Mordgåta - en kusligt spännande gruppaktivitet! 

På Krusenberg Herrgård har de många dramatiska händelserna lämnat spår som aldrig lämnar herrgården. Det är som att de döda dröjer sig kvar för att ge oss tecken. Frågan är bara vad de döda menar med dem.

Samla ihop teamet och samarbeta för att lösa mordgåtan på herrgården! Ett intellektuellt escape room i en inspirerande omgivning och i gott sällskap.

Mordgåta är en pusseldeckarspel där deltagarna ska lösa ett brott på tid, en specialskriven deckarnovell för just Krusenberg Herrgård med inspiration och fakta från historiska händelser på herrgården. Med mild dramatisering leds deltagarna in och sedan vidare genom mysteriets kontext med hjälp av bevis, ledtrådar och vittnesutsagor för att kunna lösa mordgåtan. Det hela blir en tävling mellan borden, vilket team löser mysteriet snabbast?

Mordgåta

Tecken från andra sidan - sällsamma händelser på Krusenberg

Storlek av grupp: Passar grupper mellan 10-90 personer. 

Tidsåtgång: Mellan 30–90 minuter. 

När: Middagsaktivitet. Fungerar även bra som pausaktivitet under dagen samt till fots ute i det fria.

Vilka: Konferensgrupper, ledningsgrupper eller privata sällskap.

Mordgåta

Information & bokning

För mer information & bokning, kontakta vår bokningsavdelning via konferens@sabis.se eller 08-522 061 00.