
Middagsmeny
Omsorgsfullt tillagad mat
Menyn som serveras kvällstid är elegant med klassiska rätter och serveras tillsammans med fina viner från vinkällaren. I någon av de vackra matsalarna får du njuta av utvalda rätter.
Meny måndag till torsdag
Måndag & Onsdag
-
Tartar på hälleflundra
Serveras med yuzuponzuemulsion, gurka, shitake, sakemarinerad forellrom & glasört
-
Kryddstekt hjort
Serveras med pumpakräm, syrad pumpa, vinägersky, konfiterad silverlök, stekt svamp, fiorina blomkål & schezuanpeppar
-
Choklad bavarois
Serveras med myntaglass, päronkompott & mörk chokladsås
Tisdag & Torsdag
-
Svampsoppa med blond miso
Serveras med timjansskum, krutonger med havguskräm & stekta kantareller
-
Lättsotad och bakad röding
Serveras med havskräftsskum, savojkål, äpple, forellrom, ciderpicklad rotselleri & mandelpotatispuré
-
Körsbärsorbet
Serveras med tonkakräm, likörinlagda körsbär & mazarinkaka
À la carte meny - fredag till söndag
Förrätt
-
Halstrad pilgrimmsmussla
Serveras med rostad blomkålskräm, blomkålsbuljong, råhyvlad blomkål, arrenkha kaviar & hummerolja
165
-
Tartar på hälleflundra
Serveras med yuzuponzuemulsion, gurka, shitake, sakemarinerad forellrom & glasört
185
-
Svampsoppa med blond miso
Serveras med timjansskum, krutonger med havguskräm & stekta kantareller
195
Varmrätt
-
Kryddstekt hjort
Serveras med pumpakräm, syrad pumpa, vinägersky, konfiterad silverlök, stekt svamp, fiorina blomkål & schezuanpeppar
345
-
Lättsotad och bakad röding
Serveras med havskräftsskum, savojkål, äpple, forellrom, ciderpicklad rotselleri & mandelpotatispuré
345
-
Kålknyte med svamp & äpple
Serveras med tryffelvinaigrette, svamp, stekt äpple, smörad kålbuljong & rårörda svarta vinbär
325
Dessert
-
Choklad bavarois
Serveras med myntaglass, päronkompott & mörk chokladsås
145
-
Körsbärsorbet
Serveras med tonkakräm, likörinlagda körsbär & mazarinkaka
145
Dryckespaket
-
Vinpaket
2 glas rekommenderat vin
325
-
Vinpaket Extra
3 glas rekommenderat vin
425
-
Vinpaket med champagne
Ett glas champagne till förrätten, rekommenderat varmrättsvin, rekommenderat dessertvin
485
Barnmeny
Förrätt
-
Toast med ost
75
Varmrätt
-
Spagetti Bolognese
Serveras med parmesan & persilja
95
-
Köttbullar
Serveras med potatismos, gräddsås, rårörda lingon & pressgurka
105
Dessert
-
Dagens glass
Serveras med chokladsås
55

Kontakt
För att komma i kontakt med restaurangen,
skicka ett mail till restaurang@krusenbergherrgard.se!