Möte & Konferens

Vi erbjuder lokaler för upp till 90 konferensgäster och totalt 75 bäddar. 4-stjärniga Krusenberg Herrgård är en fantastisk mötesplats för konferens och möten. Den historiska och idylliska herrgårdsmiljön har ett utmärkt läge –  endast 20 min från Arlanda, 40 min från Stockholm eller 20 min från Uppsala. Våra historiska lokaler är fullt utrustade med modern teknisk utrustning.

Här hittar du mer information om våra 11 möteslokaler samt möjligheten att göra en bokningsförfrågan.

Kontakta vår bokningsavdelning direkt via
08-522 061 00 eller bokningen@sabis.se

Utvalda möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Sabismöten är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Sabismöten äger Svenska Mötens tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är i Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens Nätverk.

Sabis Hotell & Möten kan på alla våra anläggningar erbjuda elektronisk deltagarhantering via Svenska Möten. Läs mer på www.svenskamoten.se

Svenska Möten – utvalda konferensanläggningar