RESTAURANG

MENYER

Lunch- & barmeny>>
A la carte meny>>

Dryckesmeny>>
Vinlista>>

Varmt välkomna!

Afternoon Tea
Strosa runt i den vackra naturen runt herrgården eller slå er ned direkt i en skön fåtölj innan ni tar er an vår Afternoon Tea-buffé full av godsaker. Här finner ni allt från hembakade scones, snittar, kakor, marmelader och andra läckerheter. I de klassiska blommiga tekopparna får ni smaka vårt alldeles egna äppel te eller nybryggt kaffe.

Afternoon Tea serveras på söndagar
från den 11 oktober till den 22 november med sittningar 12:30 och 15:00!

ÖPPETTIDER

Frukost:
Måndag – fredag 07:00-10.00
Lördag – söndag 08:00-10:30
Lunch:
Måndag – fredag 12:00-13:00
Middag:
Måndag – torsdag 18:00-21:00
Fredag – lördag 17:30-21:30
Bar:
Måndag – torsdag 12:00-23:00
Fredag – lördag 12:00-00:00

Maten

Omsorg, kärlek och stor eftertanke kan beskriva vårt kök här på Krusenberg. För oss handlar det om att ta tillbaka och visa kärleken för maten. Det lokala och närproducerade är lätt att relatera till, man träffar bönderna och ingår ett nära samarbete vilket leder till att vi skapar en relation som ger mervärde åt både oss, bonden, råvaran samt gästen. När passionen skapas hos oss som arbetar med råvaran behöver vi inte övertyga våra gäster om vad som är bra. Vår vision är att upprätthålla ett gott samarbete med våra närmaste producenter och främja för utvecklingen av den småskaliga produktionen.

Vi tar emot små som stora sällskap, varmt välkommen att kontakta oss för att boka bord på 018-18 03 00 alt via mail.

Vinet

I vår vinkällare hittar du viner från olika delar av världen som alla har en sak gemensamt, nämligen att de är utvalda för sina specifika egenskaper. När vi letar upp viner väljer vi ofta sådana som sticker ut, är hantverksmässigt framställda och visar en tydlig ursprungskänsla. De får gärna ta plats i både gommen och näsan och bjuda på en storartad upplevelse. Som allra bäst ska de vara i mötet med den vällagade maten på Krusenberg Herrgård.

Vår sommelier hjälper dig gärna att välja ut ett passande vin till middagen. Under utvalda helger har vi vinprovningar eller vår populära “Mingel med sommelieren”

BOKA BORD

Kontakta oss på 018-18 03 00 eller info@krusenbergherrgard.se för att boka bord. Vi berättar gärna mer om vilka temamiddagar, luncher och event som är på gång hos oss.

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer