RESTAURANG

 MENYER

Våra julmenyer serveras den 27/11-22/12
Vill ni njuta av våra
smaksensationer hemma vid köksbordet
finns vår
utsökta “Take Away Julkasse” ett perfekt alternativ!

Jullunch>>
Julmiddag>>
Julens A la carte>> 

Take Away JULKASSE>>

A la carte meny>>
(gäller ej jultid mellan 27/11-25/12)

Bar-, fika- & barnmeny>>

Dryckesmeny>>
Vinlista>>

Information Covid-19: Vi på Krusenberg Herrgård följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och gör allt för att undvika smittspridning. Vi som arbetar på hotellet är väl införstådda med vikten av god hygien & skapar utrymme för att undvika trängsel och köer.

Vi ber dig alltid boka ditt bord hos oss på förhand. Känner du av sjukdomssymptom ber vi dig att undvika besök hos oss. Pga. de nya restriktionerna från FHM slutar vi alkoholservering kl. 22:00 och stänger vår restaurang/bar kl. 22:30. Vi tackar för er förståelse och för ert samarbete med detta!

 ÖPPETTIDER

Det kan komma avvikande öppettider under Covid-19. Vi ber er alltid att boka ert bord på förhand. Herrgården håller öppet mellandagarna & nyårsafton med boendepaket – Julstängd mellan 23/12-25/12. Varmt välkomna!

Frukost:
Fredag 07:00-10.00, Lördag – Söndag 08:00-10:30
Lunch:
Tre-rätters Jullunch: Fredag – Lördag 13:00-15.00
Middag:
Fredag – Lördag 17:30-22:30
Bar:
Fredag – Lördag 12:00-22:30

Maten

Omsorg, kärlek och stor eftertanke kan beskriva vårt kök här på Krusenberg. För oss handlar det om att ta tillbaka och visa kärleken för maten. Det lokala och närproducerade är lätt att relatera till, man träffar bönderna och ingår ett nära samarbete vilket leder till att vi skapar en relation som ger mervärde åt både oss, bonden, råvaran samt gästen. När passionen skapas hos oss som arbetar med råvaran behöver vi inte övertyga våra gäster om vad som är bra. Vår vision är att upprätthålla ett gott samarbete med våra närmaste producenter och främja för utvecklingen av den småskaliga produktionen.

Vi tar emot små som stora sällskap. Vi välkomnar er att boka bordet med länken ovan. Sällskap över 8 personer kan kontakta oss på 018-18 03 00 alt via mail.

Vinet

I vår vinkällare hittar du viner från olika delar av världen som alla har en sak gemensamt, nämligen att de är utvalda för sina specifika egenskaper. När vi letar upp viner väljer vi ofta sådana som sticker ut, är hantverksmässigt framställda och visar en tydlig ursprungskänsla. De får gärna ta plats i både gommen och näsan och bjuda på en storartad upplevelse. Som allra bäst ska de vara i mötet med den vällagade maten på Krusenberg Herrgård.

Vår sommelier hjälper dig gärna att välja ut ett passande vin till middagen. Under utvalda helger har vi vinprovningar eller vår populära “Mingel med sommelieren”

BOKA BORD

Vi tar emot små som stora sällskap. Vi berättar gärna mer om vilka temamiddagar, luncher och event som är på gång hos oss. Vi välkomnar er att boka bordet med länken ovan. Sällskap över 8 personer kan kontakta oss på 018-18 03 00 alt viaresturang@krusenbergherrgard.se.

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer