Till sidans huvudinnehåll

Herrgårdsjul

Jul på Krusenberg Herrgård

Välkommen till en riktig herrgårdsjul! Njut av vår hemmagjorda glögg, traditionellt julbord, avkopplande övernattning och ljuvlig frukostbuffé.


Under juletid förvandlas herrgården till en förtrollande plats där du omfamnas av en varm julstämning. Juldekorationen är på plats, julens klassiker dukas fram och du kan slå dig ner vid den öppna spisen och njuta av vår hemmagjorda glögg.


Kvällen startar med servering av herrgårdens egna äppelglögg. Den pampiga middagen inleds sedan med att ni får besöka vår klassiska julbordsbuffé som består av julens alla favoriter, här finns både det kalla och varma. Därefter bjuds det på sötsaker på vårt generösa gottebord.

Efter den storslagna julmiddagen kan ni njuta av alla aktiviteter som hotellet erbjuder. Spela biljard eller sällskapsspel, eller varför inte ta en vinterpromenad och njut av de sagolika miljöerna på herrgården. Sov sedan gott i krispiga lakan bland blommiga tapeter och vakna upp och njut av vår goda frukostbuffé och nybryggt kaffe.


Välkommen till julen på Krusenberg Herrgård!

Checka in från kl 15.00. Utcheckning sker senast kl 11.00. 


Detta erbjudande är bokningsbart torsdag-lördag 1-16 december, samt måndag-onsdag 18-20 december. 

I paketet ingår:

 • Övernattning
 • Glöggservering
 • Traditionellt julbord
 • Frukostbuffé
 • Tillgång till gym

Addera något extra:

 • Spabehandling signerad Kerstin Florian
 • Bastu intill Mälaren
 • Uppgradering av rum

Villkor:
Kostnadsfri av- och ombokning erbjuds fram till 5 dagar före ankomst.
Vid av- och ombokning senare än 5 dagar, debiteras 100% av vistelsens totala belopp

Lägg till avbokningsskydd:
Avbokningsskyddet gäller fram till 24h före ankomst. Pengarna återbetalas och endast själva kostnaden för avbokningsskyddet (295 kr/rum) behålls. Observera att avbokningsskyddet måste köpas till vid bokningstillfället för att det ska vara giltigt.

Jul på Krusenberg Herrgård

En riktig herrgårdsjul

Granen är uppe, dekorationen är på plats, julens klassiker dukas fram och stämningen blir något alldeles extra.

Jul på Krusenberg Herrgård

Ett dygn ijulens tecken

Herrgården förvandlas till en förtrollande plats under juletid. Njut av natursköna omgivningar och låt stämningen omfamna dig.

Jul på Krusenberg Herrgård

Traditionellt julbord

Varma & kalla favoriter

På vårt klassiska julbord hittar du julens både kalla och varma favoriter.

Generöst gottebord

Avsluta middagen med att frossa i godsaker på vårt härliga gottebord.

Spabehandlingar

Unna dig en spabehandling signerad Kerstin Florian

Bastu

Ta en paus i vårvedeldade bastu

Krusenberg Herrgård på Instagram

Följ oss!
 • Ge bort ett presentkort på Krusenberg Herrgård i julklapp! Överraska någon du tycker om med en herrgårdshelg fylld med upplevelser; avkoppling i vår bastu intill Mälaren, måltider i vackra matsalar, Afternoon Tea, natursköna omgivningar, sköna hotellsängar och lyxiga spabehandlingar signerat Kerstin Florian. Instagram bild
  40 instagram likes

  Ge bort ett presentkort på Krusenberg Herrgård i julklapp! ...

 • Under juletid förvandlas herrgården till en förtrollande plats där du omfamnas av en varm julstämning. Juldekorationen är på plats, julens klassiker dukas fram och du kan slå dig ner vid den öppna spisen och njuta av vår hemmagjorda glögg. Instagram bild
  58 instagram likes

  Under juletid förvandlas herrgården till en förtrollande plats ...

 • 25% rabatt på utvalda paket! Ta del av våra fantastiska erbjudanden och starta året på bästa sätt på Krusenberg Herrgård!

Boka vårt hotellpaket Herrgårdsfredag med ankomst januari och mars 2024 eller Vardagslyx med champagne med ankomst i februari 2024 och ange koden BF25 vid bokning och få 25% rabatt, boka senast söndag 26/11.

Begränsat antal platser så gör din bokning redan idag! Instagram bild
  27 instagram likes

  25% rabatt på utvalda paket! Ta del av våra fantastiska ...

 • Under december månad dukar vi upp vårt klassiska julbord på herrgården. Kvällen startar med servering av herrgårdens egna äppelglögg. Den pampiga middagen inleds sedan med att ni får besöka vår klassiska julbordsbuffé som består av julens alla favoriter, här finns både det kalla och varma. Därefter bjuds det på sötsaker på vårt generösa gottebord. Instagram bild
  94 instagram likes

  Under december månad dukar vi upp vårt klassiska julbord på ...