Till sidans huvudinnehåll

Longstay

Bo flera nätter i historisk miljö

Koppla av ordentligt i sommar och boka en längre vistelse hos oss, det perfekta valet för dig som vill boka tre nätter eller fler!

Checka in på Krusenberg Herrgård och njut av vackra omgivningar i en grönskande miljö. I detta erbjudande ingår övernattning och vår populära frukostbuffé. Under bokningsprocessen har du möjlighet att addera flera upplevelser för att förhöja din vistelse. Boka en stund i vår bastu intill Mälaren, en lyxig spabehandling signerad Kerstin Florian eller en svettig match på padelbanan. Här får du möjligheten att skapa en unik upplevelse efter dina behov och önskemål. 


Pris: 1195 kr per natt för två personer. Detta erbjudande är giltigt när du bokat tre nätter eller fler under perioden 1 juni - 31 augusti. 


Välkommen att checka in från kl 15.00. Utcheckning sker senast kl 11.00.

I paketet ingår:

  • Övernattning
  • Frukostbuffé
  • Tillgång till gym

Addera något extra:

  • Spabehandling signerad Kerstin Florian
  • Bastu intill Mälaren
  • Uppgradering av rum
  • Padel

Villkor:

Kostnadsfri av- och ombokning erbjuds fram till 5 dagar före ankomst.
Vid av- och ombokning senare än 5 dagar, debiteras 100% av vistelsens totala belopp

Lägg till avbokningsskydd:

Avbokningsskyddet gäller fram till 24h före ankomst. Pengarna återbetalas och endast själva kostnaden för avbokningsskyddet (295 kr/rum) behålls. Observera att avbokningsskyddet måste köpas till vid bokningstillfället för att det ska vara giltigt!

Aktiviteter

Sätt guldkant på tillvaron 

Krusenberg Herrgård är en levande plats med en rad aktiviteter för dig att njuta av. Strosa runt i vår vackra trädgård, utmana familjen i kubb eller boule, låna sällskapspel, testa biljard, boka padelbana, unna dig en spabehandling eller en stunds avkoppling i vår bastu. Möjligheterna är oändliga hos oss! 

Spabehandlingar

Unna dig en spabehandling signerad Kerstin Florian

Krusenberg Herrgård på Instagram

Följ oss!
  • Njut av långhelgen på Kristihimmelfärd den 8-11 maj och koppla av i de sagolika miljöerna på Krusenberg Herrgård! Upplev våren och ta långa promenader i den vackra naturen kombineras med roliga aktiviteter i trädgården. Och varför inte boka in en lyxig spabehandling och koppla av i vår vedeldade bastu precis intill Mälarens Strand? På kvällen tipsar vi om att ta ett glas champagne i någon av våra vackra salonger och därefter njuta av en trerättersmiddag i vår restaurang. Instagram bild
    50 instagram likes

    Njut av långhelgen på Kristihimmelfärd den 8-11 maj och koppla ...

  • Checka in på Krusenberg Herrgård på valborgsmässoafton då vi gästas av duon Kæshews som bjuder på kvällens underhållning, slå er ned i våra vackra salonger med ett glas bubblande champagne och njut av härlig livemusik.

Till kvällen serveras en trerättersmiddag i herrgårdens restaurang, välj vad du önskar från vår á la carte meny. Instagram bild
    59 instagram likes

    Checka in på Krusenberg Herrgård på valborgsmässoafton då vi ...

  • Välkommen till Krusenberg Herrgård, vackert beläget intill Mälarens strand strax utanför Uppsala. En romantisk destination där historiens vingslag med anor från 1600-talet ständigt är närvarande och där upplevelser inom mat, aktivitet och avkoppling står i fokus. Kom för att koppla av över en weekend eller fira någon av livets viktigaste högtider. Instagram bild
    66 instagram likes

    Välkommen till Krusenberg Herrgård, vackert beläget intill ...

  • Det är något magiskt med att befinna sig på en historisk plats, framförallt när den känns och är så närvarande som hos oss på Krusenberg Herrgård. Strosa runt i våra salonger och känn historiens vingslag! Instagram bild
    72 instagram likes

    Det är något magiskt med att befinna sig på en historisk plats, ...