Event

“På Krusenberg Herrgård, i parken, trädgården, den omgivande naturen och på Mälarens vatten finns många möjligheter till aktiviteter, både dag- och kvällstid och för alla årstider.”

Herrgården byggdes att tjäna som ett representativt hem men också en plats för fest och nöje. I dess långa historia ryms otal stora festligheter  – såväl privata tillställningar som representationer. Vi tar arvet på största allvar och idag erbjuder Krusenberg Herrgård en lika unik som fantastisk möjlighet för fest och events. Många väljer att gifta sig här, fira sina familjejubileum eller bokar hela herrgården för företagsevent, sommar- och julfester. Den natursköna miljön invid Mälaren i kombination med alla möjligheter till aktiviteter, den härliga restaurangen, den lyxiga men samtidigt avkopplande atmosfären gör denna romantiska pärla till en unik mötesplats.

Krusenberg Herrgård bjuder också på en mycket intressant historia. En historia som vår guide kan berätta och visa dig runt i parken, äppelträdgården och de anrika byggnaderna. Du kan också välja att spela boule, biljard, tennis och mycket mer.