Fotkur Deluxe

Krusenberg Herrgård bjuder på en avkopplande och naturskön miljö, utanför Uppsala och precis intill sjön Mälaren. Detta Spa-erbjudandet passar bra som en romantisk helg, för vänner eller varför inte familjespa?

Bokningsbart torsdag-lördag. 

Vi jobbar med Kerstin Florians exklusiva och resultatinriktade produkter, i varje behandling ingår en andningsritual och en energibalansering som gör att du snabbare hittar ditt lugn och kan njuta av din behandling.

I paketet ingår lyxig Kerstin Florian spabehandling “Fotkur deluxe för 2” på 50 min (DUO behandling) samt 3-rättersmiddag och övernattning i dubbelrum. På morgonen står vår härliga frukostbuffe framdukad. OBS, detta paket går endast att boka för två personer per rum då det ingår en DUO behandling.

Mer om behandlingen: En stärkande fotbehandling som hjälper till att öka cirkulationen och ger nytt liv åt trötta, ömmande fötter. Behandlingen börjar med ett fotbad med naturligt mineralsalt. Under tiden du njuter av fotbadet får du en varm lavendel handduk till dina händer och en närande handinpackning. Dina fötter skrubbas sedan mjuka med en saltskrubb med eukalyptus och lavendelolja. Följt av en djupgående fot och underbens massage med en underbart väldoftande och upplyftande Fuss Balm.

I detta erbjudande ingår:

  • Logi (del i dubbelrum)
  • Trerätters á la carte-middag komponerad av vår köksmästare, se aktuell meny här.
  • Frukostbuffé
  • Tillgång till vår vedeldade bastu
  • 50 min lyxig Kerstin Florian fotbehandling för 2

Pris

Från 1 740 kr / person (del i dubbelrum)

Fira lite extra

Firar du födelsedag, kärleken eller kanske bara att det är helg? Lägg till bubbel och choklad till rummet eller varför inte en härlig sovmorgon med senare utcheckning. Du hittar alla tillval i steg 2 i bokningen.

Boka

BOKA ERBJUDANDET ONLINE>>

Du kan också kontakta oss för att boka.


Villkor

Gäller alla dagar i veckan i mån av tillgänglighet. Bokningen betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Fri avbokning fram tills 48 h innan ankomst. Kontakta hotellet för att avboka.