Herrgårdspaket

Boka ett herrgårdspaket med närhet till både Uppsala och Stockholm. Här bor du i historisk miljö och njuter av god mat från vår populära restaurang. På herrgården finns även spa och möjlighet att bada bastu precis vid Mälarens strand.

I HERRGÅRDSPAKET INGÅR:

  • Övernattning med del i dubbelrum
  • Checka in kl 15:00 / Utcheckning 11.00
  • Morgonrockar på rummet
  • Tillgång till gym
  • Trerätters à la carte-middag – se aktuell meny här
  • Frukostbuffé

Vi har även en Salongsmeny där du kan köpa smårätter, fika och något gott att dricka. Salongsmenyn serveras i Herrgårdens salonger från kl. 12:00, se aktuell meny här

Lyxa gärna till det lite extra med att välja våra deluxerum – personligt inredda och nyrenoverade hotellrum i olika färgteman. Du kan också boka vår vedeldade sjöbastu för 100 kr per person och timme.

PRIS

Från 1595 kr / person (del i dubbelrum)

TILLVAL FÖR EXTRA LYX

Lägg till sent utcheck för en härlig sovmorgon, bubblor på rummet eller unna er en härlig spabehandling för två. Alla tillval hittar du i steg 2 i bokningen. Läs mer om våra spabehandlingar här

BOKA ONLINE


VILLKOR

Kostnadsfri av- och ombokning erbjuds fram till 5 dagar före ankomst.
Vid av- och ombokning senare än 5 dagar, debiteras 100% av vistelsens totala belopp

Lägg till avbokningsskydd:

Avbokningsskyddet gäller fram till 24h före ankomst. Pengarna återbetalas och endast själva kostnaden för avbokningsskyddet (295 kr/rum) behålls. Observera att avbokningsskyddet måste köpas till vid bokningstillfället för att det ska vara giltigt!