Till sidans huvudinnehåll

Sommarfest på herrgården

Överaska kollegorna med ett event med det lilla extra

Ta med kollegorna och upplev herrgården på bästa sätt! Krusenberg Herrgård är en fantastisk destination för event, kick off och andra festligheter. De vackra lokalerna, de stora grönskande utemiljöerna tillsammans med aktiviteter och matupplevelser resulterar i arrangemang som dina gäster sent kommer att glömma. Visa uppskattning för era medarbetare och låt vår historiska destination bli er plats för årets sommarfest!

Sommarfest på herrgården

En herrgårdsvistelse med energiboost 

Låt Krusenberg Herrgård bli platsen för årets sommarfest! Njut av de vackra omgivningarna och fira in sommaren tillsammans med teamet. Vid ankomst kan ni mingla i trädgården med snittar och mousserade, därefter kan ni njuta av en trerättersmiddag och ta del av våra aktiviteter.

I mån av plats kan vi erbjuda chambre séparée.

Överraska deltagarna och addera en motivationshöjande aktivitet,
upptäck våra aktiviteter här. Vi skräddarsyr er dag efter önskemål! 

Sommarfest på herrgården

Förhöj upplevelsen 

Ta del av hela vårt utbud och addera något extra till ert event! 

- Hyr vår vedeldade bastu precis vid Mälaren och ta ett svalkande dopp.
- Addera en valfri aktivitet efter säsong.
- Överraska deltagarna med en goodiebag på rummet vid ankomst. Skapa en unik goodiebag med ert varumärke, vi bidrar med härliga överraskningar från köket eller spa i samråd med er.
- Gemensam transport med miljövänlig buss.
- Förläng middagen med dansgolv och festligheter! Vi kan erbjuda DJ, underhållning eller silent disco. Prata med oss så skräddarsyr vi tillsammans.

Sommarfest på herrgården

Hyr hela hotellet

Vill ni ha hela hotellet för er själva?
Vi skräddarsyr hela destinationen efter era preferenser! 

Konferenspaket

Bokning

Kontakta vår kreativa bokningsavdelning via konferens@sabis.se eller 08-522 061 00 så hjälper vi dig att skräddarsy er upplevelse! 

För visning av herrgården, kontakta hotelldirektör Carina Ringnell, carina.ringnell@krusenbergherrgard.se 

Krusenberg Herrgård på Instagram

Följ oss!
 • Fira in sommaren hos oss.
En av årets vackraste årstider på herrgården är här, trädgården blomstrar som aldrig förr och Mälarens vatten glittrar mot solen.

I vårt paket ”Fira in sommaren” ingår övernattning, picknickkorg med en halv flaska mousserande, jordgubbar & chips, tvårättersmiddag, frukostbuffé och somriga aktiviteter så som padel, boule och kubb. 

Ta del av vårt erbjudande och få 40% rabatt när du bokar vårt paket Fira in sommaren. 
Se länk i bio. Instagram bild
  91 instagram likes

  Fira in sommaren hos oss. En av årets vackraste årstider på ...

 • Sommaren står på glänt☀️ såhär i mitten av maj är de nästan som vackrast här på herrgården. Äppelträden som blommor i all sin prakt🌳🌼 vi håller som vanligt cafét öppet på lördag mellan 12-16. På söndag kommer cafét att hålla stängt, detta på grund av vi har fullbokat i herrgården. Vi är mycket glada att vårat Afternoon Tea är fullbokat inför Morsdag💕 så varmt välkomna ut och njut av hembakade godsaker under lördag denna helg! Instagram bild
  109 instagram likes

  Sommaren står på glänt☀️ såhär i mitten av maj är de nästan som ...

 • Sköna maj! Cafét håller öppet lördag och söndag denna helg mellan 12-16☀️ hundar är varmt välkomna att följa med till cafét🦮 Instagram bild
  76 instagram likes

  Sköna maj! Cafét håller öppet lördag och söndag denna helg ...

 • Idag bjuds våra gäster på Kardemummabullar med vaniljfyllning och rabarber😋 ”om jag bara skulle baka en grej, då skulle de vara bullar” säger vår konditor Lydia☀️ #sabis #krusenbergherrgård #sommar Instagram bild
  80 instagram likes

  Idag bjuds våra gäster på Kardemummabullar med vaniljfyllning ...