Spapaket

Kom och njut av en skön spa-vistelse på Krusenberg Herrgård – boka vårt spaerbjudande och bli bortskämd med en härlig klassisk massage och god mat!

Krusenberg Herrgård bjuder på en avkopplande och naturskön miljö, utanför Uppsala och precis intill sjön Mälaren. Detta Spa-erbjudandet passar bra som en romantisk helg, för vänner eller varför inte familjespa?

I spapaketet ingår en klassisk massage, där din certifierade massageterapeut blandar olika massagetekniker för en djupgående massage som släpper på spänningar i kroppen.

I detta erbjudande ingår:

  • Logi (del i dubbelrum)
  • Trerätters á la carte-middag komponerad av vår köksmästare, se aktuell meny här.
  • Frukostbuffé
  • 50 min lyxig spabehandling per person i Krusenberg Herrgårds Spa av Sparadiset. Behandlingen inleds med att vi packar in dina fötter och därefter följer en djupgående halvkroppsmassage. Behandlingen avslutas med en avslappnande ansiktsrengöring, ansiktsmassage med Sparadisets ekologiska olja. samt en välgörande ansiktsscrub.

När du bokat Spapaketet kommer Sparadiset att höra av sig till dig och erbjuda en tid för behandling aningen på ankomstdagen eller dagen efter.

Pris

Från 2140,- / person (del i dubbelrum)

Fira lite extra

Firar du födelsedag, kärleken eller kanske bara att det är helg? Lägg till bubbel och choklad till rummet eller varför inte en härlig sovmorgon med senare utcheckning. Du hittar alla tillval i steg 2 i bokningen.

Boka

BOKA ERBJUDANDET ONLINE>>

Du kan också kontakta oss för att boka.


Villkor

Gäller alla dagar i veckan i mån av tillgänglighet. Bokningen betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Fri avbokning fram till en dag innan ankomst, senast kl 18.00. Kontakta hotellet för att avboka.

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer