Spapaket

Kom och njut av en skön spa-vistelse på Krusenberg Herrgård, boka vårt spaerbjudande och bli bortskämd med en härlig spa-upplevelse och god mat!

Krusenberg Herrgård bjuder på en avkopplande och naturskön miljö, utanför Uppsala och precis intill sjön Mälaren. Detta Spa-erbjudandet passar bra som en romantisk helg, för vänner eller varför inte familjespa?

Vi jobbar med Kerstin Florians exklusiva och resultatinriktade produkter, i varje behandling ingår en andningsritual och en energibalansering som gör att du snabbare hittar ditt lugn och kan njuta av din behandling. I paketet ingår lyxig spabehandling (välj emellan Antistress behandling eller Ansiktskur med Gua Sha stenar, 3-rättersmiddag och övernattning i dubbelrum. På morgonen står vår härliga frukostbuffé framdukad.

I detta erbjudande ingår:

  • Logi (del i dubbelrum)
  • Trerätters á la carte-middag komponerad av vår köksmästare, se aktuell meny här.
  • Frukostbuffé
  • Tillgång till vår vedeldade bastu
  • 50 minuter behandling, välj mellan:1. Antistress behandling – En avslappnade behandling som innehåller en renande fotritual som inkluderar en fotpeeling med saltskrubb med eukalyptus. Vi masserar dina fötter, händer, nacke och hårbotten med ljuvliga eteriska oljor. Behandlingen gör dig ordentligt avslappnad, cirkulationen ökar och ger liv åt trötta fötter.
    2. Ansiktskur med Gua Sha Stenar – En unik upplevelse som omsluter hud och sinne. En vegansk och ekologisk ansiktskur som startar med en rogivande meditation följt av hudanalys. Sedan följer en djuprengörande massage förstärkt av den anrika Gua Sha-massage tekniken, strukturerat vattenelixir och Enzyme Serum Masque. En otroligt avslappnande behandling som ger din hud en fantastisk lyster.

Pris

Från 2 190 kr / person (del i dubbelrum)

Fira lite extra

Firar du födelsedag, kärleken eller kanske bara att det är helg? Lägg till bubbel och choklad till rummet eller varför inte en härlig sovmorgon med senare utcheckning. Du hittar alla tillval i steg 2 i bokningen.

Boka

BOKA ERBJUDANDET ONLINE>>

Du kan också kontakta oss för att boka.


Villkor

Gäller alla dagar i veckan i mån av tillgänglighet. Bokningen betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Fri avbokning fram tills 48 h innan ankomst. Kontakta hotellet för att avboka.