Spapaket

Kom och njut av en skön spa-vistelse på Krusenberg Herrgård – boka vårt spaerbjudande och bli bortskämd med en härlig spa-upplevelse och god mat!

Krusenberg Herrgård bjuder på en avkopplande och naturskön miljö, utanför Uppsala och precis intill sjön Mälaren. Detta Spa-erbjudandet passar bra som en romantisk helg, för vänner eller varför inte familjespa?

Vi jobbar med Kerstin Florians exklusiva och resultatinriktade produkter, i varje behandling ingår en andningsritual och en energibalansering som gör att du snabbare hittar ditt lugn och kan njuta av din behandling.

I paketet ingår lyxig spabehandling (välj emellan Saltskrubb & kroppsmassage eller Ansiktskur med Gua Sha stenar, 3-rättersmiddag och övernattning i dubbelrum. På morgonen står vår härliga frukostbuffé framdukad.

I detta erbjudande ingår:

  • Logi (del i dubbelrum)
  • Trerätters á la carte-middag komponerad av vår köksmästare, se aktuell meny här.
  • Frukostbuffé
  • Tillgång till vår vedeldade bastu
  • 50 min lyxig Kerstin Florian spabehandling per person

Pris

Från 2 190 kr / person (del i dubbelrum)

Fira lite extra

Firar du födelsedag, kärleken eller kanske bara att det är helg? Lägg till bubbel och choklad till rummet eller varför inte en härlig sovmorgon med senare utcheckning. Du hittar alla tillval i steg 2 i bokningen.

Boka

BOKA ERBJUDANDET ONLINE>>

Du kan också kontakta oss för att boka.


Villkor

Gäller alla dagar i veckan i mån av tillgänglighet. Bokningen betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Fri avbokning fram tills 48 h innan ankomst. Kontakta hotellet för att avboka.

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer