Spapaket

Kom och njut av en skön spa-vistelse på Krusenberg Herrgård, boka vårt spaerbjudande och bli bortskämd med en härlig spa-upplevelse och god mat!

Krusenberg Herrgård bjuder på en avkopplande och naturskön miljö, utanför Uppsala och precis intill sjön Mälaren. Detta Spa-erbjudandet passar bra som en romantisk helg, för vänner eller varför inte familjespa?

Våra gästers och medarbetares hälsa och välmående är vår viktigaste prioritet. Hos oss ska ni alltid kunna känna er trygga, vi följer myndigheternas restriktioner, håller avstånd och spritar händerna. Läs mer om våra rutiner kring Covid-19 här!

Vi jobbar med Kerstin Florians exklusiva och resultatinriktade produkter, i varje behandling ingår en andningsritual och en energibalansering som gör att du snabbare hittar ditt lugn och kan njuta av din behandling. I paketet ingår lyxig spabehandling (välj emellan Saltskrubb & kroppsmassage eller Ansiktskur med Gua Sha stenar, 3-rättersmiddag och övernattning i dubbelrum. På morgonen står vår härliga frukostbuffé framdukad.

Dessa tider kräver extra lyx på rummet. Därför har vi tagit fram en “Room Bar” med goda snacks och dryck för att ni ska kunna fortsätta kvällen på hotellrummet när baren stänger kl 22.00. Allt för en extra härlig upplevelse på vår herrgård.

I detta erbjudande ingår:

  • Logi (del i dubbelrum)
  • Trerätters á la carte-middag komponerad av vår köksmästare, se aktuell meny här.
    Vi anpassar middagstiden enligt rådande restriktioner där restaurangen stänger kl 20.30
  • Frukostbuffé
  • Tillgång till vår vedeldade bastu
  • 50 min lyxig Kerstin Florian spabehandling per person
  • Incheckning kl 11.00 & utcheckning kl 13.00

Pris

Från 2 190 kr / person (del i dubbelrum)

Fira lite extra

Firar du födelsedag, kärleken eller kanske bara att det är helg? Lägg till bubbel och choklad till rummet eller varför inte en härlig sovmorgon med senare utcheckning. Du hittar alla tillval i steg 2 i bokningen.

Boka

BOKA ERBJUDANDET ONLINE>>

Du kan också kontakta oss för att boka.


Villkor

Gäller alla dagar i veckan i mån av tillgänglighet. Bokningen betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Fri avbokning fram tills 48 h innan ankomst. Kontakta hotellet för att avboka.

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer