Våra rum

På Krusenberg Herrgård finns 60 rum som är placerade i tre byggnader. Vi har även en underbar bröllopssvit. Rummen håller en mycket god standard med fri wifi. I badrummen hittar du Kerstin Florians exklusiva hudvårdsprodukter. I vår äldsta byggnad, Tessinska flygeln, har vi fem klassiska herrgårdsrum varav en är vår vackra svit. Alla hotellgäster har fri tillgång till hotellets gym. Varmt välkommen!

Mansion Suite

I Tessinska Flygeln hittar du vår svit. Med stort badrum, egen bastu och uteplats njuter ni i ett nyrenoverat rum med sköna sängar och vackra möbler. Utmärkt för romantisk weekend eller bröllopsnatt.

Boka

Mansion Deluxe

I  våra vackra Mansion Deluxe-rum bor ni rymligt i klassisk herrgårdsstil med ett vackert badrum. Rummen bjuder också en enastående utsikt över godset.

Boka

Mansion Single

Mysiga rum i Tessinska Flygeln,  klassisk herrgårdsstil för dig som övernattar på egen hand. Här har du också en enastående utsikt över herrgården.

Boka

Deluxe

Deluxerummen i Kavaljersflygeln är alla nyrenoverade och blandar klassiska möbler med modern stil. Passar utmärkt för en romantisk weekend eller för dig som ställer höga krav på ett hotellrum.

Boka

Classic Queen

Classic Queen-rummen hittar du i Bagarstugan, en mysig länga mellan herrgården och Mälaren. Vila ut i rymliga och bekväma rum med direkt närhet till vår herrgårdspark med äppelträd i 38 olika sorter.

Boka

Classic Single

Våra Classic Single-rum hittar du i Bagarstugan, en mysig länga mellan herrgården och Mälaren. Här vilar du ut i bekväma rum med direkt närhet till vår herrgårdspark med äppelträd i 38 olika sorter.

Boka