Till sidans huvudinnehåll

Kristi himmelfärdspaket

Upplev ett herrgårdsdygn med vårkänslor

Njut av långhelgen och checka in i ett av våra vackra rum och koppla av i sagolika miljöerna. Under Kristi himmelfärdshelgen har vi ett härligt erbjudande på herrgården där du får en helhetsupplevelse med champagne, trerättersmiddag, övernattning och frukostbuffé.

Upplev våren på Krusenberg Herrgård, låt långa promenader i vacker natur kombineras med roliga aktiviteter i trädgården. Njut lite extra under er vistelse och boka in en lyxig spabehandling eller koppla av i vår vedeldade bastu precis intill Mälarens Strand.


Kvällen börjar med ett glas champagne i någon av våra vackra salonger, därefter får du njuta av en trerättersmiddag i vår restaurang där du väljer vad du önskar från vår à la carte meny.


Välkommen att checka in från kl 15.00. Utcheckning sker senast kl 11.00.


Detta erbjudande är bokningsbart 8-11 maj.

I paketet ingår:

 • Övernattning
 • Ett glas champagne
 • Trerättersmiddag
 • Frukostbuffé
 • Lån av morgonrock & tofflor
 • Tillgång till gym

Addera något extra:

 • Bastu intill Mälaren
 • Spabehandling signerad Kerstin Florian

Villkor:

Kostnadsfri av- och ombokning erbjuds fram till 5 dagar före ankomst.
Vid av- och ombokning senare än 5 dagar, debiteras 100% av vistelsens totala belopp

Lägg till avbokningsskydd:

Avbokningsskyddet gäller fram till 24h före ankomst. Pengarna återbetalas och endast själva kostnaden för avbokningsskyddet (295 kr/rum) behålls. Observera att avbokningsskyddet måste köpas till vid bokningstillfället för att det ska vara giltigt.

Aktiviteter

Sätt guldkant på tillvaron 

Krusenberg Herrgård är en levande plats med en rad aktiviteter för dig att njuta av. Strosa runt i vår vackra trädgård, utmana familjen i kubb eller boule, låna sällskapspel, testa biljard, boka padelbana, unna dig en spabehandling eller en stunds avkoppling i vår bastu. Möjligheterna är oändliga hos oss! 

Spabehandlingar

Unna dig en spabehandling signerad Kerstin Florian

Bastu

Ta en paus i vårvedeldade bastu

Utflyktsmål

Upptäck våra grannar 

Det finns flera spännande utflyktsmål i närheten av Krusenberg Herrgård. Besök Botaniska trädgården, spela golf eller delta på en rundvandring i Sigtuna, en av Sveriges äldsta städer. 

Krusenberg Herrgård på Instagram

Följ oss!
 • Njut av långhelgen på Kristihimmelfärd den 8-11 maj och koppla av i de sagolika miljöerna på Krusenberg Herrgård! Upplev våren och ta långa promenader i den vackra naturen kombineras med roliga aktiviteter i trädgården. Och varför inte boka in en lyxig spabehandling och koppla av i vår vedeldade bastu precis intill Mälarens Strand? På kvällen tipsar vi om att ta ett glas champagne i någon av våra vackra salonger och därefter njuta av en trerättersmiddag i vår restaurang. Instagram bild
  50 instagram likes

  Njut av långhelgen på Kristihimmelfärd den 8-11 maj och koppla ...

 • Checka in på Krusenberg Herrgård på valborgsmässoafton då vi gästas av duon Kæshews som bjuder på kvällens underhållning, slå er ned i våra vackra salonger med ett glas bubblande champagne och njut av härlig livemusik.

Till kvällen serveras en trerättersmiddag i herrgårdens restaurang, välj vad du önskar från vår á la carte meny. Instagram bild
  59 instagram likes

  Checka in på Krusenberg Herrgård på valborgsmässoafton då vi ...

 • Välkommen till Krusenberg Herrgård, vackert beläget intill Mälarens strand strax utanför Uppsala. En romantisk destination där historiens vingslag med anor från 1600-talet ständigt är närvarande och där upplevelser inom mat, aktivitet och avkoppling står i fokus. Kom för att koppla av över en weekend eller fira någon av livets viktigaste högtider. Instagram bild
  66 instagram likes

  Välkommen till Krusenberg Herrgård, vackert beläget intill ...

 • Det är något magiskt med att befinna sig på en historisk plats, framförallt när den känns och är så närvarande som hos oss på Krusenberg Herrgård. Strosa runt i våra salonger och känn historiens vingslag! Instagram bild
  72 instagram likes

  Det är något magiskt med att befinna sig på en historisk plats, ...