Till sidans huvudinnehåll

Kickstarta 2025

Kombinera konferens med gastronomi & avkoppling

Strax utanför Uppsala hittar ni anrika Krusenberg Herrgård, vackert beläget intill Mälarens strand. Upplev smakupplevelser, avkoppling och personlig service på en plats där historiens vingslag med anor från 1600-talet ständigt är närvarande. Här konfererar du i storslagen miljö med vackra omgivningar, vi erbjuder 11 flexibla konferenslokaler för både små och stora grupper. Kickstarta året på Krusenberg Herrgård, i detta erbjudande ingår allt som behövs för en inspirerande dag med teamet!

Kickstarta 2025

Upplev en herrgårdskonferens

Kickstarta 2025 på bästa sätt och ta med kollegorna på en upplevelse utöver det vanliga. Ta del av vårt unika erbjudande där ni kombinerar en inspirerande konferens med smakupplevelser och avkoppling tillsammans med teamet. 

I erbjudandet ingår:
Konferenslokal, förmiddagskaffe, lunch,
eftermiddagskaffe, trerättersmiddag, övernattning & frukost
Pris: 2890 kr per person, ex moms

Kickstarta 2025

Förhöj upplevelsenmed en aktivitet

Ta del av hela vårt utbud och addera något extra till er konferens! Vi har ett stort utbud av aktiviteter som passar både små och stora grupper. Hyr vår vedeldade bastu intill Mälaren, testa vår spännande mordgåta eller upptäck nya smaker på en vinprovning. Valmöjligheterna är många och vi hjälper er att skräddarsy en helhetsupplevelse som är anpassad efter just er konferens. 

Hyr hela hotellet

Ta över Krusenberg Herrgård

Vill ni ha hela hotellet för er själva?
Vi skräddarsyr hela destinationen efter era preferenser! 

Konferenserbjudande 2025

Bokning

Kontakta vår bokningsavdelning på konferens@sabis.se eller 08 - 522 061 00 och ange koden ”KICKSTART” när du gör din bokning för att ta del av erbjudandet.

Erbjudandet gäller när du bokar en konferens med ankomst 1 januari till 31 mars 2025. Koden är giltig till och med 31 mars och gäller endast nya bokningar.

För visning av herrgården, kontakta hotelldirektör Carina Ringnell, carina.ringnell@krusenbergherrgard.se